test

Ohjaaja, vammaispalveluiden asumisyksikkö, Lohja

Hakuaika päättyy  14.4.2023 15:45

Tervetuloa kesätöihin Lohjan vammaispalveluihin Lohja 3-5, ryhmäkoti Toivolaan, Allikotiin tai Kotipesään! Haemme useampia ohjaajia kesätyöhön eri pituisiin sijaisuuksiin vuosilomien ajaksi. Voit olla joko sote-alan opiskelija tai jo valmis osaaja. Pääasia, että haluat olla mahdollistamassa asiakkaillemme kesän pieniä ja suuria ilon hetkiä!

Ryhmäkodit Kotipesä, Toivola ja Allikoti sijaitsevat Lohjalla Nummentakana, Lohjan keskustan läheisyydessä. Tarjoamme ympärivuorokautista asumista kehitysvammaisille asiakkaille. Jokaisessa ryhmäkodissa asuu kuusi asiakasta.

Asiakkaidemme arjessa on tietyt rutiinit, silti jokainen päivä on erilainen. Ohjaajan toimenkuvaan kuuluu mm. ohjata asiakkaita, tukea asiakkaan terveyttä ja toimintakykyä, toteuttaa sovitusti asiakkaan hoitoa ja huolenpitoa sekä tuoda iloa ja mielekkäitä kokemuksia asiakkaiden arkeen. Tässä työssä kesäpäiviä ei tarvitse katsella ainoastaan ikkunan takaa, sillä kesäisin arkeemme kuuluu tavallisten askareiden lisäksi auringosta ja lämmöstä nauttiminen sekä asiakkaidemme toiveiden mukainen vapaa-ajan vietto, kuten pelaaminen ja ulkoileminen. Myös raportointi ja kirjaaminen kuuluvat päivittäisiin toimiimme.

Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Työpaikan nimi ja osoite: Lohjan vammaispalvelut Lohja 3-5, Ainonkatu 2, Takasenkatu 14 ja Katajistonkatu 2 08150 Lohja
Työaika: 114h 45min / 3 viikkoa, jaksotyö, vuorotyöluonteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä. Myös opiskelijat huomioidaan.

Tehtävässä edellytetään: Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.
Edellytämme hygieniapassia.

Arvostamme: Hyviä yhteistyötaitoja, positiivista työskentelyotetta ja ennen kaikkea asiakaslähtöisyyttä, sillä asiakkaamme ovat meille tärkeitä. Rauhallisuudesta, valppaudesta, reippaudesta ja ihmisten lempeästä kohtaamisesta on työtehtävissä hyötyä. Aikaisempi kokemus vammaistyöstä ja/tai autisminkirjon asiakkaista katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy suhteessa työaikaprosenttiin ja työsuhteen kestoon.

Tehtävästä lisätietoja antaa palvelupäällikkö Johanna Hänninen, johanna.hanninen@luvn.fi tai p.0403047247

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​ Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan