Ohjaaja vammaispalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee Ahokodin tehostetun palveluasumisen ryhmäkotiin ja tukiasumiseen

OHJAAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 8.11.2021 - 31.3.2022.

Ohjaajan keskeisenä tehtävänä on tukea ja vahvistaa asiakkaiden itsemääräämisoikeutta, osallisuutta sekä toimintakykyä. Työ sisältää perushoidollisia, ohjauksellisia ja kasvatuksellisia tehtäviä sekä nimettyjä vastuutehtäviä. Työ on kolmivuorotyötä. Meillä on panostettu uusien työntekijöiden vastaanottamiseen ja saat mm. nimetyn ohjaajan perehdytyksellesi.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai soveltuva AMK- tai aiempi opistoasteen tutkinto sekä lisäksi edellytämme kuulumista sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Katsomme eduksi kokemuksen kehitysvammaisten kanssa työskentelystä ja vaihtoehtoisista sekä korvaavista kommunikaatiomenetelmistä. Ohjaajalta vaaditaan tehtävässä kykyä kohdata ja ohjata eri-ikäisiä ja erilaista yksilöllistä tukea tarvitsevia henkilöitä. Eduksi katsotaan hygieniapassi, AVEKKI- ja ensiapukoulutus. Tehtävissä vaaditaan lääkehoidon osaamista (Lop / Love) tai sen hyväksyttyä suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).

Tehtävä alkaa 8.11.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Riikka Paananen, puh. 040 721 4228 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Vammaispalvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat