Ohjaaja Vammaispalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Ohjaaja Vammaispalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.10.2019 alkaen Vammaispalveluihin.

Työhön kuuluu ohjaajan tehtävät Norolan autisminkirjon tehostetun palveluasumisen yksikössä Jukolassa. Tehtävään kuuluu tarvittaessa työskentely myös Norolan muissa yksiköissä, Toukolassa ja Onnelassa sekä työtoiminta Retrossa. Työ sisältää perushoidollisia, ohjauksellisia ja kasvatuksellisia tehtäviä sekä nimettyjä vastuutehtäviä. Työ on jaksotyötä (kolmivuorotyö). Ohjaajalta vaaditaan tehtävässä kykyä kohdata ja ohjata erilaista yksilöllistä tukea tarvitsevia henkilöitä sekä työkokemusta autisminkirjon henkilöiden parissa työskentelystä.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja) tai soveltuvaa AMK- tai opistoasteen tutkintoa sekä kuulumista sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kokemusta kehitysvammaisten ja autisminkirjon henkilöiden parissa työskentelystä. Lisäksi vaihtoehtoisten ja korvaavien kommunikaatiomenetelmien osaaminen on suotavaa. Eduksi katsotaan, jos hakijalla on voimassa oleva lääkelupa (LOVE/LOP; lääkehoidon osaamisen perusteet, lääkelaskut ja PKV sekä s.c -pistolupa), hygieniapassi, AVEKKI-koulutus ja ensiapukoulutus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, josta tulee toimittaa työhönsopivuuslausunto. Lisäksi valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Työhaastattelut järjestetään vko 36, joihin työhaastattelukutsun tekee palveluesimies puhelimitse.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

palveluesimies Miia Pappinen, puh. 014 266 3897 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Vammaispalvelut
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan