Ohjaaja Vammaispalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Ohjaaja Vammaispalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2019 alkaen Kaijanlammelle Ahokodin ryhmäkotiin sekä tukiasunnoille.

Työhön kuuluu ohjaajan tehtävät kehitysvammaisten tehostetun palveluasumisen ryhmäkodissa sekä yksikön tuen piirissä olevilla tukiasunnoilla. Työ sisältää perushoidollisia, ohjauksellisia ja kasvatuksellisia tehtäviä sekä nimettyjä vastuutehtäviä. Työ on jaksotyötä (kolmivuorotyö). Ohjaajalta vaaditaan tehtävässä kykyä kohdata ja ohjata eri-ikäisiä ja erilaista yksilöllistä tukea tarvitsevia henkilöitä ja siten mahdollistaa asiakkaalle mahdollisimman itsenäinen elämä osallisuutta tukien.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai soveltuva AMK- tai opistoasteen tutkinto sekä lisäksi edellytämme kuulumista sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lisäksi edellytetään voimassa olevaa lääkehoidon osaamista (LOVE/LOP) tai sen hyväksyttyä suorittamista työsuhteen alussa.

Odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kokemusta kehitysvammaisten parissa työskentelystä. Lisäksi vaihtoehtoisten ja korvaavien kommunikaatiomenetelmien osaaminen on suotavaa. Eduksi katsotaan, että hakijalla on voimassa oleva LOP/LOVE, hygieniapassi, AVEKKI-koulutus ja ensiapukoulutus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, josta tulee toimittaa työhönsopivuuslausunto.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

palveluesimies Johanna Aarniovuori, puh. 014 266 0759 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Vammaispalvelut
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan