Skip to main content
test

Haluatko olla osana merkityksellistä toimintaa? Haemme nyt ohjaajia määräaikaisiin työsuhteisiin Kuopion kaupungin vammaispalveluihin.

Kuopion kaupungin vammaispalveluissa toimii erityishuollon lapsille ja nuorille 6 paikkainen tilapäishoidon yksikkö Peippola. Kodinomainen Peippola sijaitsee Harjulan sairaalan ympäristössä. Toimintamme on lapsen ja nuoren yksilöllisiä tarpeita huomioivaa ja perheitä kuuntelevaa. Omalla työpanoksellasi saat vaikuttaa tilapäishoidon yksikön kokonaisuuteen vahvuuksillasi ja vastata vastuualueestasi. Työn sisältö on vaihtelevaa, haasteellista ja antoisaa.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Valitun tulee olla rekisteröitynyt sosiaalihuollon ammattirekisteriin (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä 817/2015). Noudatamme tartuntatautilain 48§ ja 48 a§ mukaista suojaa. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta
- Aitoa välittämistä ja halua auttaa
- Monipuolista somaattista osaamista
- Kommunikaatiomenetelmien osaamista
- Autismikirjon tuntemusta
- Hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään erityishuollon lasten ja nuorten parissa, kehittäen samalla yksiön toimintaa sekä omaa osaamistasi. Tässä työssä pääset vaikuttamaan omalla asiantuntijuudellasi!

Tehtävän työaika on 38,25 h/vko ja työ on kolmivuorotyötä.
Palkkaus tehtävässä on SOTE-sopimuksen mukainen, 2 323,09€/kk.

Määräaikaisuus alkaa sovitusti ja kesto on 31.8.2023 asti tai sopimuksen mukaan.
Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa.

Tehtävään valittuja voidaan pyytää esittämään ajantasainen rikostaustaote lasten kanssa työskentelevälle.

Haastatteluja tehdään koko hakuprosessin ajan ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

https://www.kuopio.fi/vammaiset-ja-kehitysvammaiset
https://www.kuopio.fi/documents/7369547/8973494/Peippola-esite/4afbce49-ae53-4403-926d-ab38456ac673

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästa antaa palveluesimies Jari Kangas, p. 044 718 3290 ja sairaanhoitaja Marianne Bergström, p. 044 718 1465.

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Peippolan lasten tilapäinen hoito/kehitysvammaiset

Peippola on kuusipaikkainen yksikkö Kuopion Harjulan sairaalan pihapiirissä, Niuvantie 4. Jokaiselle on oma tilava huone, minkä sisustuksellisiin yksityiskohtiin lapsella/nuorella on mahdollisuus vaikuttaa jakson aikana (esim. tekstiilit, kuvat). Käytössä on oma aidattu piha-alue ja lähistöllä on hyvät ulkoilumahdollisuudet. Yhteisten tilojen lisäksi käytössä on myös kiinteistössä oleva liikuntasali sekä iltaisin ja viikonloppuisin samassa pihapiirissä olevat päivätoiminnan tilat.


Osoite: Niuvantie 4, 70210 Kuopio
Kuopion kaupunki - Savuton työpaikka Kuopion kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat