Skip to main content
test
Ohjaaja vammaispalvelut - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee

OHJAAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Norolan Jukolaan 15.8.2022 alkaen. Ohjaajan tehtävät tehostetun palveluasumisen yksikössä Norolan Jukolassa.

Työ on hoidollista, kasvatuksellista ja ohjauksellista sekä sisältää myös nimettyjä vastuutehtäviä. Ohjaajan yhtenä keskeisenä tehtävänä on tukea ja vahvistaa asiakkaiden itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja toimintakykyä. Tarkoituksena on vastata palveluiden toteutumisesta kehitysvammaisten ja autismikirjon asiakkaiden asumispalveluissa ja siten mahdollistaa asiakkaalle mahdollisimman itsenäinen elämä osallisuutta ja toimintakykyä tukien. Työ on kolmivuorotyötä.

Meillä Norolan yksiköissä sekä työtoiminta Retrossa työskennellään tarvittaessa kaikissa yksiköissä. Työ on täten monipuolista, itsenäistä, suunnitelmallista, vastuullista ja sinulla on ympärilläsi useamman yksikön kehitysvamma-alan ammattilaisten osaamisen tuki. Meillä työskentelee työsi tukena myös alueellinen sairaanhoitaja.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai soveltuva AMK -tutkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto. Hakijalta edellytetään kokemusta autismikirjon parissa työskentelemisestä, kehitysvammatyöstä ja vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä. Ohjaajalta vaaditaan tehtävässä kykyä kohdata ja ohjata haastavasti käyttäytyvää asiakasta. Tehtävässä vaaditaan lääkehoidon osaamista (LOVe/lop perusteet, lääkelaskut ja PKV sekä s.c -pistoluvat) tai sen hyväksyttyä suorittamista työsuhteen alussa. Eduksi katsotaan hygieniapassi, AVEKKI- ja ensiapukoulutus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).

Tehtävä alkaa 15.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Miia Pappinen, p. 050 584 8845, sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Vammaispalvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat