Skip to main content
test
Ohjaaja vammaisten asumispalveluihin - Hausjärven kunta

Haemme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen 3-vuorotyöhön Hausjärven kunnan vammaisten asumispalveluihin. Työ alkaa 22.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Hausjärven kunnalla on kaksi asumispalveluyksikköä, kehitysvammaisten henkilöiden koti Jelppilä Ryttylässä, sekä mielenterveyskuntoutujille ja lievästi kehitysvammaisille suunnattu Paavolantien asuinryhmä Oitissa. Työssä edellytetään valmiuksia työskennellä molemmissa yksiköissä, mutta tämän ohjaajan paikan ensisijainen työskentelypaikka on Jelppilä.

Jelppilä ja Paavolantien asunryhmä tarjoavat eriasteista tukea ja hoivaa asiakkaan tarpeen mukaan sekä tukea omissa kodeissa asuville satelliittiasiakkaillemme. Ohjaajan tehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden ohjaaminen ja avustaminen päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaan kuntouttavalla työotteella, hoiva- ja hoitotyöt, päivä- ja viriketoiminnan ohjaaminen, lääkehoito ja kotikäynnit.

Edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja / perushoitaja) tai muuta soveltuvaa koulutusta. Arvostamme hyviä asiakkaan kohtaamisen taitoja sekä joustavaa suhtautumista arjen asiakastyön muuttuviin tilanteisiin. Kokemus vammaisten kanssa tehtävästä työstä luetaan eduksi. Voimassa oleva LoVe-lääkekoulutus lueteaan eduksi, mutta sen voi suorittaa myös työsuhteen alkuvaiheessa työpaikalla.

Hausjärven kunta on savuton työpaikka.
Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja Valviran rekisteröintiä.

Voimassa olevan paikallisen sopimuksen mukaan hälytysraha on 100 euroa.

Hakemukset 14.8.2022 klo 23.59 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi tai osoitteella: Hausjärven kunta, Vammaispalvelut, Keskustie 2-4, 12100 Oitti.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yksikön esihenkilö Ria Hernesaho puh. 050 530 7429, ria.hernesaho@hausjarvi.fi

Lisätietoja

Hausjärven kunta

Hausjärvi on noin 8200 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä on matkaa Riihimäelle n. 20 km, Lahteen 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km


Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Sinulle suositellut työpaikat