Skip to main content
test
Ohjaaja, vuorotteluvapaan sijaisuus - Sosiaali- ja terveystoimiala

Etsimme tiimiimme vuorotteluvapaan sijaista 1.12.2022-29.5.2023 ajalle, työ koostuu lähihoitajan työstä, eli sekä perushoidosta, kuten hygienian hoidosta että ohjaustyöstä. Talossa asuu 14 kehitysvammaista asukasta, jotka tarvitsevat eritasoista apua tai ohjausta. Heistä suurin osa käy päivätoiminnassa, mutta muutamalle ryhmäkotiin jäävälle järjestämme myös retkiä ja tekemistä arkeen.

Meillä on vakituiset ohjaajat ja harvoin työpaikkoja auki, sillä meillä aidosti viihdytään töissä ja puutteita meillä onkin listassa harvoin. Nyt olisi mahdollisuus tulla osaksi toimivaa työpaikkaa!

Työ on kolmivuorotyötä, mutta meillä ei ole ollut yövuoropakkoa. Yöpainotteiseen työhön on kuitenkin myös mahdollisuus. Tämä on siis keskusteltavissa. Meillä käytössä autonominen työvuorosuunnittelu, jossa huomioidaan työvuorotoiveet.

Työpiste olisi ensisijaisesti Fallpakan ryhmäkodissa, mutta meillä on kolmen ryhmäkodin tiimi ja kaikkiin pääsee tutustumaan. Ryhmäkodit sijaitsevat Itä-Helsingissä, bussi ja/tai metroyhteyksien päässä. Tule kahville ja jutellaan lisää työstä. :) Meitä voi myös kurkkia Facebookista nimellä Fallpakan ryhmäkoti.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Luemme eduksi: Kokemuksen kehitysvammatyöstä, tämä ei kuitenkaan ole pakollista, sillä perehdytämme hyvin. Tärkeintä on hyvä asenne ja se, että haluaa aidosti olla osa tätä työyhteisöä.

Kelpoisuusehto:

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä yhtäjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuuden alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Yhden päivän työttömyys riittää, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään yksi vuosi.

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Vammaistyö, Vammaisten asumispalvelut, Fallpakan ryhmäkoti
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-01-747-22
  • 1.12.2022 - 29.5.2023
  • 2269,12 e/kk + lisät
  • 19.9.2022 - 18.10.2022 16:00
  • KuntaLähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Johtava ohjaaja Janika Mattsson, p. 040 334 4200, janika.mattsson@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Vammaistyö, Vammaisten asumispalvelut, Fallpakan ryhmäkoti

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Fallpakantie 4 A, 00980 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat