Oletko sinä vammaistyöstä kiinnostunut sosiaali- tai terveysalan ammattilainen ja haluat päästä mukaan huipputiimiimme.

Haemme Keski-Uudenmaan sote-Kuntayhtymään vammaisten palveluihin Tuusulaan Toimintakeskus Kettuseen, kehitysvammaisten päiväaikaiseen toimintaan ohjaajaa opintovapaan sijaisuus ajalle 1.09.2021- 31.12.2022

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, kirjoita vapaamuotoinen hakemus ja lähetä se ansioluetteloineen 5.8.2021 mennessä.

Keusoten alueen päiväaikaisen toiminnan yksiköissä työskentelee yhteensä noin 45 työntekijää, joista kahdeksan Toimintakeskus Kettusessa Tuusulassa. Kettunen sijaitsee Tuusulanjärven läheisyydessä, jossa on mahtavat puitteet ulkoiluun ja liikkumiseen lähialueilla.

Kettusessa tarjotaan työ- ja päivätoimintaa sekä tuetun työn palveluja noin 60 asiakkaalle. Työntekijöitä on tällä hetkellä kahdeksan. Ohjaaja vastaa kehitysvammaisten asiakkaiden pienryhmän toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä yhtenä työtiimin jäsenenä.

  • Kelpoisuusehtona edellytämme sosiaali- tai terveydenhuollon perustutkintoa (lähihoitaja) tai siihen rinnastettavaa koulutusta.
Toivomme aitoa kiinnostusta ja halua työskennellä aikuisten kehitysvammaisten kanssa. Työntekijässä arvostamme hyviä tiimityötaitoja sekä innostunutta ja sitoutunutta kehittämisasennetta työhön. Eduksi katsomme kokemuksen vammaisten ja kehitysvammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä ja toimimisesta moninaisen yhteistyöverkoston kanssa. Suvaitsevuus ja erilaisuuden kunnioittaminen ovat meille merkityksellisiä arvoja, eivät pelkkiä sanoja. Tätä odotamme myös sinulta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan ja kehittämään laadukasta päiväaikaista toimintaa Kettuseen. Kutsumme haastatteluun viikolla 31. Haastattelut pidetään viikolla 32.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn positiivisen toimeliaassa ja yhteisöohjautuvassa sekä kehittämismyönteisessä työyhteisössä. Lisäksi annamme mahdollisuuden työn ja oman ammattiosaamisen kehittämiseen.

Kysy lisää:

  • päiväaikaisen toiminnan esimies Satu Lintunen, p. 050 497 2415, satu.lintunen@keusote.fi. Yhteydenotot puhelimitse viikolla 31, 2. - 5.8.2021.
Palvelussuhteenehdot sekä palkkaus määräytyvät voimassaolevan KVTES:n mukaan. Koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.

__________________________________________________

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista.

Kuulumme oikotien vastuullinen työnantajakampanjaan ja strategisena tavoitteenamme on olla arvostettu ja vetovoimainen työpaikka, jossa kyvykäs ja hyvinvoiva henkilöstö mahdollistaa onnistumisen. Meillä toteutuu valmentava johtajuus sekä itse- ja yhteisöohjautuvuus. Tule osaksi Keusotea! Olemme savuton työpaikka.

Tutustu Keusoteen sosiaalisessa medissa (IG, FB, LinkedIn) #keusote #keskiuudenmansotekuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat