Skip to main content
test
Ohjaajaa, vaativan tuen kuntoutuspalvelut - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Toimialueemme vaativan tuen kuntoutuspalveluita vahvistetaan ohjaajan toimella. Toimipaikkana on Antinkartanon kuntoutuskeskus Ulvilassa.

Toivomme Sinulta näkemystä asiakkaan itsemääräämisoikeudesta ja kokonaisvaltaisen toimintakyvyn huomioimisesta sekä arvioinnista. Työote on kuntouttava ja lähtökohtana on asiakkaan yksilöllisyys sekä osallisuus. Eduksi osaamisessasi ovat vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien hallinta sekä mielenkiinto vaativien kuntoutusasiakkaiden hoitoon ja ohjaukseen sekä halu olla kehittämässä vaativan kuntoutuspalvelun yksikköä.

Ohjaajana työskentelet moniammatillisessa työryhmässä ja vastaat asiakkaan etuuksista, verkostoyhteistyöstä ja kirjallisista töistä asiakasasioissa. Työn luonne on sekä ohjauksellista, että hoidollista kolmivuorotyötä.

Tarjoamme Sinulle laaja-alaisen tehtäväkuvan asiakkaan kokonaiskuntoutuksessa sekä osaavan työyhteisön, joka toimii moniammatillisesti eri asiantuntijoiden kanssa, osana asiakkaan kokonaiskuntoutusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto: sosionomi (AMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK), geronomi (AMK) tai soveltuva opistoasteen tutkinto. Eduksesi katsomme kokemuksen kehitysvammatyöstä tai psykiatrisesta hoito- / ohjaustyöstä.

Haastattelut käydään hakuajan päätyttyä. Haastatteluun kutsuttujen kohdalla käydään läpi osaaminen, vahvuudet ja mielenkiinto soluihin, joissa halua työskennellä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaan. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 / puh. 044 707 6980 / rekrytointi@satasairaala.fi.

Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 § ja 48a § mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.satasairaala.fi/kehitysvammapalvelut/antinkartanon-kuntoutuskeskus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Pauliina Hautaniemi 044 707 4049
Rekrytoija, sosiaalipalvelut Marika Paunu, 050 473 5357 sekä
sähköpostitse etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Sosiaalipalvelujen toimialue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Ravanintie 359, 28450 Vanha-ulvila
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat