Ohjaajan ja erityisavustajien sijaisuuksia - Laukaan kunta

Tule meille sijaiseksi kehitysvammaisten parissa tehtävään työhön

Haemme työntekijöitä jatkuvalla haulla eripituisiin ohjaajan ja erityisavustajien sijaisuuksiin kehitysvammaisten asumispalveluihin, sekä työ- ja päivätoimintaan.

Laukaan kunnalla on kaksi ryhmäkotia, Saran ja Niemen asunnot.
Saran asunnot on koti 15 asukkaalle ja henkilökunta on paikalla vuorokauden kaikkina aikoina.
Niemen asunnot on koti 13 asukkaalle, osa asunnoista on tukiasumista. Henkilökuntaa on paikalla kahdessa vuorossa, ei yötyötä.
Työ- ja päivätoimintaa järjestetään Taitojen talolla, päivätyö.
https://www.laukaa.fi/palvelut/vammaisten-asumispalvelut
https://www.laukaa.fi/palvelut/vammaisten-tyo-ja-paivatoiminta

Työntekijöiden tehtävänä on ohjata ja tukea asiakkaitamme heidän osallisuutta ja itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Työhön liittyy perus- ja kodinhoidollisia töitä.
Erityisavustajat toimivat työ- ja päivätoiminnassa ohjaajien työparina ryhmien ohjaamisessa ja asiakkaiden perushoidon toteuttamisessa.

Kelpoisuusehtona on vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Arvostamme alan koulutusta ja kokemusta kehitysvammaisten parissa toimimisesta, mutta meille voi tulla myös alan opiskelijana oppimaan vammaistyötä kokeneen ohjaajan työparina. Perehdytämme sinut hyvin työtehtäviin ja tukea on aina saatavilla työvuoron aikana.
Odotamme sinun olevat reipas ja motivoitunut työskentelemään kehitysvammaisten parissa. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat meillä tärkeitä. Hakijalla tulisi olla voimassa oleva lääkehoidonkoulutus (LoveLop) ja hygieniapassi, sekä EA1. Alan opiskelijoilla on hyvä olla hoidon ja huolenpidon opinnot suoritettuna.

Sijaisuuksiin kutsutaan tarpeen mukaan ja sopivan henkilön löydyttyä.
Palkkaus ja muut työsopimusehdot KVTES:n mukaan.
Työaikamuoto on jaksotyö.

Hakemukset sähköpostilla anne.koukka(at)laukaa.fi ja kristiina.hyvarinen(at)laukaa.fi

Tutustu työnantajaan

Sähköpostilla anne.koukka(at)laukaa.fi ja kristiina.hyvarinen(at)laukaa.fi

Laukaan kunta, Perusturva, Vanhus- ja vammaispalvelut
Osoite: Laukaantie 14, 41340 Laukaa

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista yrittäjyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.