Ohjaajan kesäsijaisuus (2) - Lempäälän kunta

Hei, sinä oppimishaluinen ja rohkea lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija! Tule joukkoomme Lempäälän kunnan vammaisten ja kehitysvammaisten asumispalveluihin töihin eri pituisiin kesäsijaisuuksiin.

Tarjoamme sinulle oivallisen paikan kehittyä niin ohjaus- kuin hoitotyössä vammaisten ja kehitysvammaisten parissa. Työtehtävät ovat monipuolisia ja saat tueksesi kannustavan ja inspiroivan työyhteisön sekä mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihin. Työ on kolmivuorotyötä, mutta yötyötä ei halutessaan tarvitse tehdä.

Haluamme juuri Sinut joukkoomme, jos olet kiinnostunut työstä vammaisten ja kehitysvammaisten henkilöiden kanssa ja olet innostunut oppimaan sekä kehittämään uutta. Toivomme sinulta täysi-ikäisyyttä ja edellytämme vähintään Love- tai MiniLop-lääkehoidon verkkokoulutuksen suoritusta sijaisuuden alussa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (Laki sosiaalihuollon henkilöstön ammatillisesta kelpoisuusvaatimuksesta 272/2005).
Huomioimme myös sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja) suorittavat täysi-ikäiset opiskelijat.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Pesäpuun ja Kultasiiven palveluvastaava Susan Laukkonen, p. 0401337683. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@lempaala.fi.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

Lempäälän kunta

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä yli 23.000 asukkaan kunta. Uuden kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä.

Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.


Osoite: Liikekatu 1, 37500 Lempäälä

Sinulle suositellut työpaikat