Ohjaajan kesäsijaisuus - Keuruun kaupunki

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai sellaiseksi opiskeleva! Tule kesäsijaiseksi kehitysvammaisten asumisyksikköön Runokulmaan ajalle 1.6.-15.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Runokulma on 15-paikkainen aikuisten kehitysvammaisten asumisyksikkö Keuruulla. Asukkaat asuvat ryhmämuotoisessa asumisyksikössä, omissa kodeissaan ja ohjaajat ovat asukkaiden saatavilla ympärivuorokautisesti.

Odotamme sinulta ihmisläheistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tuntemusta kehitysvammatyöstä tai mielenkiintoa perehtyä aiheeseen. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta sekä tiimityöskentelyn taitoja.

Arvostamme aitoa halua ja sitoutuneisuutta työskennellä kehitysvammaisten henkilöiden parissa sekä asukkaiden osallisuuden ja itsemääräämisoikeuden huomioimista ja kunnioittamista.

Me edellytämme soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkinto sekä 48§ mukaista rokotesuojaa. Huomioimme haussa myös alan opiskelijat.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

Asumisyksikön esimies Piia Hokkanen puh. 040 671 9406
piia.hokkanen@keuruu.fi

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut
Osoite: Einari Vuorelan tie 14, 42700 Keuruu

Keuruulla kohtaavat maaseudun mukavuus ja seutukaupungin monipuoliset palvelut – kaikki löytyy läheltä. Silti on tilaa unelmille! Seutukunnan palveluja kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Tonttipuolella on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita, vehreää maaseutua ja vireitä kyliä. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki. Monipuolinen kulttuuritarjonta sekä liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa vapaa-aikaasi ja rentoutumiseesi. Peruspalvelut, kuten päivähoito, terveydenhoito ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Keuruun kaupunki on arvostettu työnantaja läntisessä Keski-Suomessa.

Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat