Ohjaajan kesäsijaisuus - Porvoon kaupunki

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Haemme Porvoon sosiaali - ja terveyspalvelujen aikuisten palveluihin Koivulan asumisyksikköön kahta (2) ohjaajaa kesäsijaisuuteen ajalle 1.6.-15.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Koivulan 46-paikkaisessa yksikössä ovat asukkaina monenlaista tukea tarvitsevat, asumispalveluihin hakeutuneet aikuiset. Työtä tehdään itsenäisesti, parina ja moniammatillisessa työryhmässä. Työ on ratkaisukeskeistä, asukkaan omia voimavaroja vahvistavaa arkipäivässä pärjäämiseen tukevaa asiakastyötä. Työtä tehdään pääasiassa asumisyksikön alueella ja ohjaaja osallistuu myös ruuanlaittoon ja -jakeluun.

Koivulan työryhmään kuuluu ohjaajia, sairaanhoitaja sekä vastaavaohjaaja. Koivulan asumisyksikössä työskentelee myös sosiaalityöntekijä sekä asumispalveluohjaaja.

Haemme lähihoitajaa tai vastaavaa sosiaali- ja hoitoalan ammattitutkinnon omaavaa tai opintojensa loppupuolella olevaan henkilöä. Työkokemusta mielenterveys- ja /tai päihdetyöstä sekä kokemus työtoiminnasta ja/tai ryhmätoiminnasta katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Ohjaajana pärjäät hyvillä vuorovaikutus- ja tiimitaidoilla. Työssä olet myös valmis tarvittaessa itsenäiseen päätöksentekokykyyn nopeasti vaihtuvissa tilanteissa.
Hakijalta edellytetään toisen kotimaisen hyvää suullista ja kirjallista osaamista ja toisen kotimaisen kielen osaaminen katsotaan eduksi. Ajokortti on välttämätön. Työtä tehdään jaksotyössä aamu-, ilta- ja yövuoroissa.

Palvelusuhteen ehdot määrittyvät KVTES:n mukaisesti.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 12.4.2021 klo 12 Hae työpaikkaa- linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/koivulan-asumispalvelu

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Koivulan esimies, vastaava ohjaaja Henrikki Uosukainen puh. 040 645 3735 tai johtava sosiaalityöntekijä Alexandra Blomqvist puh. 040 184 3539.

Koivulan asumisyksikkö
Osoite: Sairaalantie 6, 06150 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat