Skip to main content
test
Ohjaajan (lähihoitaja) toimi - Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen ilmoittaa vammaispalveluissa 27.6.2022 klo 15.00 mennessä haettavaksi tuetun asumisen palveluihin ohjaajan toimen. Toimi täytetään 1.7.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vammaispalveluissa toimii tuetun asumisen palvelu, jonka toiminta on tarkoitettu asiakkaan arjessa pärjäämisen tueksi. Tuetun asumisen ohjaajat tukevat tiiminä asiakkaita muun muassa välttämättömissä päivittäisissä toimissa ja arjen askareissa, asioinnissa ja lääkehoidossa. Palvelun asiakkaat ovat eri tavoin vammaisia henkilöitä. Tuetun asumisen palvelussa työntekijät ovat kaikki sosiaali- tai terveysalan koulutettuja ammattilaisia.

Tuetun asumisen palvelu räätälöidään aina asiakkaan elämäntilanteen ja tarpeiden mukaan: joillakin käyntejä voi olla kerran pari viikossa esimerkiksi tunnin tai kaksi kerrallaan. Toisilla avuntarve voi olla pidempikestoista ja jokapäiväistä. Tuetun asumisen palvelu on asiakkaiden käytössä seitsemänä päivänä viikossa aamusta iltaan eli työntekijät ovat töissä viikon jokaisena päivänä kahdessa vuorossa. Työajat räätälöidään kulloisenkin tilanteen mukaan asiakkaiden avuntarpeen mukaisesti.

Tarjoamme mukavan ja ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön. Sinulta odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä. Lisäksi edellytämme motivoitunutta ja tunnollista asennetta työhön, itsenäistä työskentelyotetta sekä halua toteuttaa laadukasta, asiakaslähtöistä ohjaustyötä. Eduksi katsomme voimassa olevan LOVe-luvan, hygieniapassin ja mahdollisen aiemman työkokemuksen vammaispalveluista. Oman auton käyttö on työssä välttämätöntä, sillä työtä tehdään asiakkaiden kodeissa.

Pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto. Työ on pääasiassa 2-vuorotyötä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaan. Koeaika on 4 kk. Tehtävässä vaaditaan työntekijän rokotussuojan hankkimista (Tartuntatautilaki 48 §). Koeajan kuluessa työntekijän tulee suorittaa LOVe-lääkelupa, mikäli se puuttuu.

Hakemukset pyydetään jättämään sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava ohjaaja Johanna Mäkipelkola puh. 040 527 5400 ja vammaispalvelujen johtava sosiaalityöntekijä Piia Liinamaa puh. 050 381 1683. Sähköpostit etunimi.sukunimi@kaksineuvoinen.fi.

Lisätietoja

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, Sosiaalipalvelut

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen vastaa kaikkien sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelujen järjestämisestä Kauhavan kaupungin ja Evijärven kunnan yhteensä noin 18 000 asukkaalle. Kuntayhtymä on aktiivinen edelläkävijä laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisessa ja kehittämisessä.

Tarjoamme henkilöstöllemme haasteita ja vaikutusmahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiiviset kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.


Osoite: Kauppatie 127 A, 62200 Kauhava

Sinulle suositellut työpaikat