Haemme sijaisia tarvittaessa täytettäviin ohjaajan sijaisuuksiin eri yksikköihimme. Ohjaajan tehtäviin kuuluu työskennellä lastensuojelun sijaishuollon ja avohuollon tehtävissä. Työtä tehdään vuorotyönä. Ajokortti on välttämätön.

Yksiköitämme ovat Halikon perhetukikeskus, Halikon perheyksikkö, Kaarinan perhetukikeskus ja Raision perhetukikeskus.

Sijaisrekisteriin ilmoittaudut täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lyhytaikaisten sijaistemme tulee olla täysi-ikäisiä. Haastattelussa tarkistamme tarvittavat todistukset, niitä ei tarvitse liittää hakemukseen.

Jos jokin ohjaajan paikka on avoinna normaalina rekrytointina, sitä paikkaa on haettava erikseen omana hakuna. Tästä sijaisrekisteristä katsomme vain lyhytaikaisia sijaisia, ja silloin, kun sijaisen tarve tulee hyvin nopeasti.

Lisätietoja

http://www.vslk.fi

Tutustu työnantajaan

Jaana Laaksonen, jaana.laaksonen@vslk.fi, 050 326 4070
Hannu Piippo, hannu.piippo@vslk.fi, 050 347 8249

Varsinais-Suomen lastensuojelukuntayhtymä
Osoite: Kaarina, Raisio, Salo, Turku

Varsinais-Suomen lastensuojelukuntayhtymä on viiden kunnan omistama kuntayhtymä, joka tarjoaa alueensa kunnille monipuolisia lastensuojelupalveluja.