Ohjaajan sijaisuudet, Pietarsaaren palveluyksikkö - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymän Pietarsaaren palveluyksikössä asumisen palveluissa on haettavana ohjaajan eripituisia sijaisuuksia. Asumispalvelut tarjoaa tehostettua palveluasumista ja lyhytaikaista asumista erityistä tukea tarvitseville aikuisille ja lyhytaikaista huolenpitoa erityistä tukea tarvitseville lapsille. Tehtävänä on asiakkaiden kokonaisvaltainen tukeminen, yksilöllinen ohjaaminen, avustaminen ja kohtaaminen arjessa yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti yhteistyössä muun työryhmän, läheisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Hakemukset käsitellään mahdollisimman pian niiden saavuttua.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon henkilöstön kelpoisuuslain (272/05) 8 §:n mukainen soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto tai alan opiskelija. Hakijalla on oltava tartuntailain mukainen rokotussuoja ja esitettävä voimassa oleva rikostaustaote. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Lisätietoja

http://www.eskoo.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Marina Rantanen, puh. 050 474 0729, marina.rantanen@eskoo.fi ja vastaava ohjaaja Tiina Hautala, puh. 050 474 6823, tiina.hautala@eskoo.fi.

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, Pietarsaaren palveluyksikkö
Osoite: Mustamatintie 49, 68600 Pietarsaari

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo toimii yksilöllisen elämän tukijana ja sosiaalihuollon erityispalvelujen tuottajana.

Pietarsaaren palveluyksikössä tarjotaan tehostettua palveluasumista erityistä tukea tarvitseville aikuisille, lyhytaikaista asumista erityistä tukea tarvitseville lapsille ja päiväaikaistatoimintaa työikäisille. Tutustu meihin www.eskoo.fi eskoossa.fi-verkkolehdessä

Facebook sivuillamme https://www.facebook.com/eskoossa/

Tule meille töihin!