Ohjaajan sijaisuus - Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen ilmoittaa 18.4.2021 klo 13.00 mennessä haettavaksi ohjaajan (lähihoitaja tai sosionomi) sijaisuuden Kauhavan Fransunpuiston asumispalveluyksikössä alkaen sopimuksen mukaan ja kestäen 31.07.2022 asti.

Fransunpuiston asumispalveluyksikkö tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua viidelletoista kehitysvammaiselle asiakkaalle. Yksikössä järjestetään myös tilapäistä asumista. Toimintamme tavoitteena on asukkaiden hyvä hoito ja huolenpito.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsomme voimassa olevan LOVe-luvan, hygieniapassin ja EA 1 -kortin. Työntekijöillä on käytettävissä hyvinvointipassi (ePassi).

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 3 ja 8 §:n mukainen kelpoisuus.

Tehtäväkohtainen palkka on koulutuksesta riippuen 2 154,50 €/kk tai 2 406,86 €/kk. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun tulee ennen valinnan vahvistamista esittää hyväksyttävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Vastaava ohjaaja Mari Aaltonen puh. 050 345 9885 ja vammaispalvelujen johtava sosiaalityöntekijä Piia Liinamaa, puh. 050 381 1683. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@kaksineuvoinen.fi

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen, Sosiaalipalvelut
Osoite: Kauppatie 127 A, 62200 Kauhava

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen vastaa kaikkien sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelujen järjestämisestä Kauhavan kaupungin ja Evijärven kunnan yhteensä noin 18 000 asukkaalle. Kuntayhtymä on aktiivinen edelläkävijä laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisessa ja kehittämisessä.

Tarjoamme henkilöstöllemme haasteita ja vaikutusmahdollisuuksia, hyvän työyhteisön ja innovatiiviset kollegat sekä mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen.

Sinulle suositellut työpaikat