Skip to main content
test
Ohjaajan sijaisuus - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen! Haemme ohjaajan sijaista ajalle 1.9.2022-30.4.2023 Viklonpuistoon Loimaalle. Tarjoamme monipuolisen tehtävän koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen työyhteisön tukemana.

Viklonpuisto tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua sekä kotiin annettavaa päivätoimintaa autismikuntoutuksesta hyötyville asiakkaille. Toimimme aivan uusissa tiloissa Loimaan Hirvikoskella. Asumisen arjen ja perushoidon lisäksi mm. ulkoilemme, pelaamme, askartelemme ja leivomme asiakkaiden kanssa. Asiakkaiden vapaa-ajalla olemme mukana myös heidän harrastuksissaan esim. uimassa ja ratsastamassa.

Arvostamme omatoimisuutta, positiivista asennetta ja aitoa kiinnostusta kehitysvammaisten asukkaidemme hyvän elämän edistämiseen. Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, me autamme ja perehdytämme tehtävään. Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut. Tehtävässä maksetaan palkan päälle rekrytointilisää 350 €/kk määräaikaisesti ajalla 1.-30.9.2022.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan AMK-tutkinto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Haastatteluun voidaan kutsua hakuajan vielä jatkuessa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset ja CV osoitteella: KTO Viklonpuisto, Viklontie 2, 32210 Loimaa (kuoreen merkintä: "Hoitaja / hakuavain 450589")

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/asumispalvelut/Sivut/hanhenpuisto.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 8-15: palveluesimies Else Paju p. 040 662 3383, else.paju@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Hanhenpuisto

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Viklontie 2, 32210 Loimaa

Sinulle suositellut työpaikat