Skip to main content
test
Ohjaajan sijaisuus / Kissanmaa nuorten päivystysosasto 1 - Tampereen kaupunki

Kissanmaan perhetukikeskus tarjoaa lyhytkestoista osastohoitoa kiireellisesti sijoitetuille lapsille ja nuorille. Nuorten osastoilla tarjotaan 12-17-vuotiaille lyhytkestoista osastohoitoa. Nuorten osastolla 1 on seitsemän asiakaspaikkaa, Nuorten osastolla 2 on kuusi asiakaspaikkaa ja Nuorten osastolla 3 on viisi asiakaspaikkaa, yhteensä 18 paikkaa. Osastoilla työskentelee moniammatillinen henkilöstö.

Haemme ohjaajaa sijaisuuteen Kissanmaan nuorten päivystysosastolle 1.1.2023 saakka. Työn aloitus sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Ohjaajan työtehtävät sisältävät vaativaa vuorovaikutus-, arviointi- ja hoitotyötä yksikköön sijoitettujen lasten, heidän perheidensä ja verkostojen kanssa. Tehtävä on vaativaa asiakastyötä, jossa korostuu toimialaa koskevan lainsäädännön tuntemus. Jokaisella nuorella on osastolla hoitotiimi, joka vastaa nuoren asioista ja työskentelystä perheen kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosionomi ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Eduksi katsotaan kokemus mielenterveys-, päihde- ja lastensuojelutyöstä sekä verkosto- ja perhetyöstä.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista soveltuvuutta sekä hygieniapassia, joka tulee olla suoritettuna ennen työn vastaanottamista.

Tehtävään valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antavat perhetukikeskuksen johtaja Tanja Lundgren puh. 040 800 7665 tai vastaava ohjaaja Mervi Kansanaho puh. 040 620 8625.

Hakuaika päättyy 15.8.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat perhetukikeskuksen johtaja Tanja Lundgren puh. 040 800 7665 tai vastaava ohjaaja Mervi Kansanaho puh. 040 620 8625.

Lisätietoja

Lastensuojelun sijaishuollon palvelut, Kissanmaa nuorten päivystysosasto 1

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat