Ohjaajan sijaisuus päivätoimintayksikkö Improon - Jyväskylän kaupunki

Ohjaajan sijaisuus päivätoimintayksikkö Improon - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin kehitysvammaisten toimintakeskus Impro tarjoaa monipuolista ryhmämuotoista päivätoimintaa. Jokaiselle asiakkaalle luodaan omat tavoitteet päivätoiminnan osalta, joita toteutamme kuntouttavan työotteen mukaisesti ryhmä- ja yksilömuotoisina toimintoina. Painotamme muun muassa elämän- ja tunnetaitojen opettelua, aistikuntoutusta sekä ulkoilua ja liikuntaa. Tärkeänä osana päivittäistä toimintaamme on kommunikaatio, sen harjoittelu ja kehittäminen. Näin tuemme asiakkaan mahdollisuutta vaikuttaa omaan elämäänsä.

Nyt haemme toimintakeskus Improon

OHJAAJAN SIJAISTA

ajalle 22.3.2019 - 9.8.2020

Päivätoiminnan ohjaajan tehtävät toimintakeskuksessa, toiminnan suunnittelu, toteutus ja ohjaaminen sekä perushoidolliset tehtävät.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn aikuisten kehitysvammaisten päiväaikaisessa toiminnassa. Pääset suunnittelemaan ja ideoimaan sekä kehittämään toimintaamme yhdessä muiden ohjaajien kanssa. Edellytämme sinulta rohkeutta kohdata haastavia asiakastilanteita ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi luetaan vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien osaaminen sekä autismi kuntoutuksen tuntemus.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 22.3. tai sopimuksen mukaan ja tehtävässä noudatetaan koeaikaa.
Tehtävässä vaaditaan 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, mikä valitun tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoito-osaamista tai sen suorittamista heti koeajan alussa.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
https://www.jyvaskyla.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/vammaisten-palvelut/paiva-ja-tyotoiminta

Palveluesimies Kirsi Tarhanen puh. 014 266 3915
Tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@jkl.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: Jyväskylä

Yli 140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan