Ohjaajan toimi, uudelleen haettavaksi - Nokian kaupunki

Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan huomioon.
Ensisijainen sijoituspaikka on ohjatun asumisen 16-paikkainen ryhmäkoti Maununkadun asumisyksikössä.

Työnämme on tarjota asukkaillemme hyvää ja laadukasta asumista ja arkea sekä ohjausta, tukea ja huolenpitoa kunkin asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tehtävänämme on myös huolehtia yhdessä asukkaan kanssa hänen sosiaalisesta verkostosta ja terveydenhuoltoon sekä arkisten asioiden hoitamiseen liittyvistä toimista. Henkilökunnan tehtävänä on yhdessä asukkaiden kanssa huolehtia myös ruuanlaitosta, ruokaostoksista, pyykkihuollosta ja siivouksesta.

Odotamme sinulta vastuullista ja asiakaslähtöistä työotetta,
oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.
Arvostamme aiempaa kokemusta kehitysvammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä ja kehittämismyönteistä työotetta. Tarjoamme sinulle merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä kehitysvammapalveluissa sekä lähiesimiehen ja tiimin tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena ohjaajan toimeen on tehtävään
soveltuva sosiaali- ja terveysalan tutkinto tai muu soveltuva koulutus.
Työ on iltavuoropainotteista kaksivuorotyötä. Tehtävien palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Ennen toimen vastaanottamista valitun on esitettävä Työterveyspalvelu Terveystalon antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi/palvelut/perusturva_ja_terveys/vanhuspalvelut/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava ohjaaja Arja Patama p. 050 395 1729 tai vammaistyönjohtaja Kirsi Lempiäinen-Pellinen p. 050 395 8785.
Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, vammaispalvelut
Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Nokia on kasvava, lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti, ja käynnistymässä on mm. uuden hyvinvointikeskuksen rakennuttaminen. Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi