Ohjaajan toimi - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan osaaja! Liity osaksi Verkarannan asumisyksikön ammattitaitoista hoitohenkilökuntaa. Tarjoamme monipuolisen tehtävän koulutusmyönteisessä organisaatiossa joustavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä.

Haemme Verkarannan asumisyksikköön ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Jos olet oma-aloitteinen, kiinnostunut kehitysvammatyöstä ja oman työsi kehittämisestä ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, tämä paikka on sinua varten.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut.

Verkarannan asumisyksikkö on avohuollon yksikkö Liedon Littoisissa vanhassa Verkatehtaassa aivan Littoistenjärven kupeessa. Meillä on 27 asiakaspaikkaa kolmessa kotiryhmässä, joiden asukkaat eroavat toisistaan tarvitsemansa tuen ja ohjauksen määrässä. Jokaiselle asiakkaalle räätälöidään yksilöllisen suunnitelman avulla tavoitteet, joilla pyritään saavuttamaan mielekäs, oman näköinen elämä.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava opistoasteen tutkinto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Verkaranta 7E, 20660 Littoinen. Kuoreen merkintä "hakuavain 351447 / Verkarannan asumisyksikkö".

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/asumispalvelut/Sivut/verkaranta.aspx

Tutustu työnantajaan

Ma-pe klo 8-15: palveluesimies Annukka Kainulainen, 040 180 5135, annukka.kainulainen@kto-vs.fi

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Verkaranta
Osoite: Verkaranta 7 E, 20660 Littoinen

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.

Sinulle suositellut työpaikat