Skip to main content
test
Ohjaajan toimi - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, tule meille ohjaajaksi!

Haemme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen lasten ja nuorten neuropsykiatrisiin kuntoutuspalveluihin eli tuttavallisemmin Lanekuun.

Meillä Lanekussa tehdään merkityksellistä työtä lasten ja nuorten parissa, innostavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä - tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Tarjoamme Lanekussa kuntoutuspalveluja sekä lyhytaikaista hoitoa tai omaishoidonvapaita alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille, joilla on kehitysvamma, autisminkirjonhäiriö tai muu neurologinen tai neuropsykiatrinen häiriö. Kuntoutuspalveluidemme tarkoituksena on selvittää lapsen tai nuoren kuntoutuksen, tuen ja ohjauksen tarpeet sekä vahvistaa toimintakykyä. Palvelujamme käyttää noin 40 perhettä, ja lapset ovat tällä hetkellä iältään 4-17-vuotiaita.

Työ kehitysvammaisten lasten ja nuorten parissa on monipuolista ja antoisaa - työssäsi pääset heittäytymään ja laittamaan itsesi likoon pienten kuntoutujien eteen. Lanekussa ulkoillaan päivittäin, tehdään erilaisia koritehtäviä ja aistiharjoituksia sekä käytetään vaihtoehtoisia kommunikointimenetelmiä. Käytössämme on myös kuntoutuskeskuksen terapia-allas sekä monitoimitila erilaisine aktiviteetteineen.

Teemme tiivistä yhteistyötä perheiden, koulun tai päiväkodin sekä KTO:n asiantuntijapalveluiden kanssa. Tarvitset työssäsi siis hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä positiivista asennetta. Katsomme eduksesi kokemuksen kehitysvammatyöstä tai vahvan mielenkiinnon kehitysvammaisten lasten parissa työskentelyyn.

Monipuolisessa työssäsi sinua tukevat hyvä perehdytys, kannustava ja huumorintajuinen työyhteisö sekä kattavat koulutusmahdollisuudet. Työsi vastapainoksi tarjoamme sinulle liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun e-passin muodossa, minkä lisäksi saat ilmaisen pysäköinnin sekä KVTES:n mukaiset lomaedut. Tehtävässä maksetaan palkan päälle rekrytointilisää 350 €/kk määräaikaisesti 30.9.2022 asti.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan AMK-tutkinto tai vastaava opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi ennen työsuhteen alkua on toimitettava rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi viipymättä tulemaan. Aiemmat hakemukset otetaan huomioon valintaa tehdessä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen Naskarlanraitti 3 a, 21520 Naskarla. Kuoreen merkintä hakuavain 457559 / Laneku.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/kuntoutuspalvelut/laneku/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 8-16: palveluesimies Marjukka Paajolahti-Halme, 040 525 2409, marjukka.paajolahti-halme@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Kuntoutuskeskus, Lasten ja nuorten neuropsykiatrinen tutkimus- ja kuntoutusyksikkö

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Naskarlanraitti 3, 21520 Naskarla

Sinulle suositellut työpaikat