Skip to main content
test
Ohjaajan toimi - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä kehitysvammatyöstä kiinnostunut viittomakielen ohjaaja! Liity mukavaan työyhteisöömme Palomäen asumisyksikköön. Tarjoamme monipuolisen työn koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Haemme viittomakielen ohjaajaa Palomäen asumisyksikköön Liedon Littoisiin. Jos olet organisointikykyinen, vastuuta karttamaton, oma-aloitteinen, iloinen ja haastavatkin tilanteet hallitseva alan ammattilainen, tämä paikka on sinua varten. Yksikössämme ohjaajan tehtäviin kuuluu muun muassa arjen suunnittelu ja organisointi sekä työn edistäminen ja kehittäminen. Luemme eduksesi aiemman kokemuksen vastuullisesta työstä, autismityöstä ja vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien tuntemisen.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut.

Palomäen asumisyksikön asiakkaat ovat nuoria kehitysvammaisia, joilla on suuri avun, tuen ja ohjauksen tarve. Toimintaamme ohjaavat yksilöllisyys, tasa-arvoisuus, itsemääräämisoikeus ja turvallisuus. Työvälineinä käytämme mm. kuvilla strukturoitua päivä- ja viikko-ohjelmaa sekä muita autismikuntoutuksen keinoja.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva viittomakielen ohjaajan koulutus sekä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto: lähihoitaja tai vastaava tutkinto. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen on toimitettava ennen työsuhteen alkua. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Palomäentie 2, 20660 Littoinen. Kuoreen merkintä hakuavain 482585 / Palomäen asumisyksikkö.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/asumispalvelut/Sivut/palomaki.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 8-16: vs palveluesimies Gitta Valtonen, 040 180 5683, gitta.valtonen@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Palomäki asy

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Palomäentie 2 b ja c, 20660 Littoinen

Sinulle suositellut työpaikat