Ohjaajan toimi - erityisryhmien asumispalvelut - Uuraisten kunta

Ohjaajan toimi - erityisryhmien asumispalvelut - Uuraisten kunta

Etsimme unelmien toteuttajaa, ammattitaitoista ohjaajaa, positiiviselle asenteella varustettua työyhteisön jäsentä sekä kehittävän ja innostavan työotteen omaavaa sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Etsimme sopivaa ihmistä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen tutkinto (lähihoitaja), ammattikorkeakoulututkinto (esim. sairaanhoitaja, sosionomi) tai muu vastaava tutkinto. Työtehtävään sisällytetään osaamis- ja koulutusperusteisia vastuualueita.

Työtehtävät koostuvat Uurastuvan asukkaiden päivittäisestä ohjaamisesta ja hoidosta, tuetun asumisen asiakkaiden ohjaamisesta sekä yksikön arjen kotitöistä, kuten ruuanvalmistuksesta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, myös viikonloppuisin.

Toimeen valitulta edellytämme psyykkistä, kuntoutuksellista tai sairaanhoidollista osaamista sekä hyviä yhteis- ja tiimityötaitoja. Eduksi katsotaan kehitysvammatyön osaaminen tai motivaatio osaamisen kehittämiseen. Toivomme, että sinulla olisi kokemusta asumispalveluissa työskentelystä, taitoja haastavissa asiakastilanteissa toimimiseen sekä itsenäisen työskentelyn osaamista.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa oleva hygieniapassi. Tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan. Valinnassa noudatetaan 6kk koeaikaa. Palkkaus on KVTES:n mukainen koulutusaste huomioiden.

Lisätietoja antaa erityisryhmien palvelujohtaja Kaisa Tauriainen 040 528 2593. Yhteydenotot 14.6-2.7 välisenä aikana tai 17.7.

Hakemukset ja CV tulee tehdä 21.7.2019 klo 23.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Todistukset, joihin hakija haluaa vedota, tarkastetaan haastateltavilta. Valitun toivotaan aloittavan tehtävässä viimeistään syyskuun aikana.

Erityisryhmien palvelujohtaja
Kaisa Tauriainen
040 528 2593

Uuraisten kunta, Sosiaalitoimi, Erityisryhmien palvelut
Osoite: Virastotie 4, 41230 Uurainen

www.uurainen.fi

Tutustu työnantajaan