Ohjaajan toimi, lastensuojelulaitos Pajurinne - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kaupungin sijaishuollon laitospalveluissa on haettavana ohjaajan toimi.

Lastensuojelulaitos Pajurinne on seitsemän lapsen (iältään noin 9-16 -vuotiaita) ympärivuorokautinen sijaishuoltoyksikkö.

Kelpoisuusehtona ohjaajan toimeen on sosionomi AMK -tutkinto. Valinnassa otetaan huomioon myös valmistumassa olevat opiskelijat. Sijoituspaikkana Lastensuojelulaitos Pajurinne.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Työ on vuorotyönluonteista jaksotyötä. Koeaika 6 kk. Työssä tarvitsee ajokorttia.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (rikosrekisterilaki 504/2002).

Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/sosiaali-ja-terveys/sosiaalipalvelut/lastensuojelu/sijaishuollon-laitospalvelut/lastensuojelulaitos-pajurinne/#899e0e2e

Tutustu työnantajaan

Sijaishuollon laitospalvelujen johtaja Tiina Aro, p. 040 774 8663
Vastaava ohjaaja Marika Paavola, p.044 4255 433
sähköpostitse etunimi.sukunimi@seinajoki.fi

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, lastensuojelu
Osoite: Leppäkuja 4, 60100 Seinäjoki

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)