Skip to main content
test
Ohjaajan toimi päiväaikaisessa toiminnassa / Kompassi - Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueella Soitessa on haettavana 10.2.2023 klo 12.00 mennessä vammaispalveluiden toimialueella

YKSI (1) OHJAAJAN TOIMI PÄIVÄAIKAISESSA TOIMINNASSA/KOMPASSIHaettava ohjaajan toimi sijoittuu vammaispalveluiden päiväaikaisen toiminnan palvelualueelle, ensisijaisesti Kompassin yksikköön. Toimintakeskus Kompassi tarjoaa päiväaikaista toimintaa kehitysvammaisille henkilöille. Ohjaaja toimii kehitysvammaisten asiakkaiden rinnalla tukien ja ohjaten kuntouttavalla työotteella päiväaikaisen toiminnan eri tehtävissä. Ohjaustyö sisältää toiminnan suunnittelua, toteuttamista ja arviointia.

Arvostamme kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin, kehitysmyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä työskentelytapaa monipuolisissa tehtävissä. Tehtävät vaativat itsenäistä- ja tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme mahdollisuutta kehittää ja kehittyä työssä, perehdytyksen sekä hyviä työkavereita.

Kelpoisuusehdot toimeen on lähihoitajan koulutus tai vastaava aikaisempi sosiaali- tai terveydenhuollon koulutus, laillistettu sosionomi tai muu soveltuva koulutus.

Avointa toimea haetaan täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.soite.fi/tyopaikat -sivuilla. Sähköiseen hakemukseen pyydetään liittämään CV. Sähköisessä haussa ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksistasi, mutta varauduttava tuomaan ne mukana mahdolliseen haastatteluun.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy voimassa olevan sote-sopimuksen sekä hyvinvointialueella tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan.

Ennen toimen täyttämistä hakijan tulee esittää hyvinvointialueen henkilökunnan työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan ja negatiivinen huumausainetestin tulos sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6§ 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Koeaika on 6 kuukautta.

Lisätietoja antaa vastuualuejohtaja Heidi Eriksson 040 4892327, heidi.eriksson@soite.fi


Kokkolassa 18.1.2023

KESKI-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vastuualuejohtaja Heidi Eriksson 040 4892327, heidi.eriksson@soite.fi

Lisätietoja

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite aloitti toimintansa 1.1.2017. Soite on maakunnallinen perus- ja erikoispalvelut sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut yhteenliittävä kuntayhtymä.


Osoite: Yrittäjäntie 5, Kokkola

Sinulle suositellut työpaikat