Ohjaajan toimi Palvelukoti Joenpesä - Euran kunta

Ohjaajan toimi Palvelukoti Joenpesä - Euran kunta

Ensisijaisena paikkana Palvelukoti Joenpesä.

Joenpesä on Palvelukoti 9 kehitysvammaiselle henkilölle. Samassa pihapiirissä on tukiasuntoja kehitysvammaisille, jotka kuuluvat Joenpesän henkilökunnan vastuulle. Ohjaajan tehtävänä on osallistua Palvelukoti Joenpesän kehitysvammaisten asukkaiden avustus-, hoito- ja ohjaustyöhön. Työote on kuntouttava ja lähtökohtana on asukkaan yksilöllisyys ja omatoimisuus. Lisäksi ohjaaja vastaa omalta osaltaan palvelukodin kehittämisestä.
Työ on 2-vuorotyötä.

Edellytämme hakijoilta tehtävään sopivaa koulutusta ja työkokemusta kehitysvammahuollosta. Työntekijältä edellytämme sitoutunutta asennetta asiakastyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena ohjaajan toimeen on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 § ja 3 ja § 8 mukainen pätevyys.

Palkkaus on sovellettavan kunnallisen sopimuksen ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, todistus suoritetusta hygieniapassista sekä lain 504/2002 § 3 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.
Edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja Euran kunnasta www.eura.fi. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta.
Euran kunta on savuton.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Asumispalvelujen esimies Anu Saarni, puh. 044 422 4300 ja sosiaalipalvelupäällikkö Katriina Uusitalo-Perkola, puh. 044 422 4071.

Euran kunta, Perusturvapalvelut, Sosiaalipalvelut, Vanhusten ja vammaisten palvelut, Kehitysvammahuolto, Joenpesä
Osoite: Eurakoskentie 20, Eura

Eura on n. 12 000 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.

Tutustu työnantajaan