Ohjaajan varahenkilö - Nokian kaupunki

Ohjaajan varahenkilö - Nokian kaupunki

Ensisijaisia sijoituspaikkoja ovat Nokian kaupungin kehitysvammapalvelujen kaksi ohjatun asumisen yksikköä Maununkadulla sekä kaksi autetun asumisen yksikköä (Maununkadun asumisyksikkö ja Kahvimyllykoti). Vakituisena ohjaajan varahenkilönä toimit asumisyksiköidemme lähihoitajien ja ohjaajien sijaisena.

Asumisyksiköissä työnämme on tarjota asukkaillemme hyvää ja laadukasta asumista ja arkea sekä ohjausta, tukea ja huolenpitoa kunkin asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tehtävänämme on myös huolehtia asukkaiden sosiaalisesta verkostosta ja terveydenhuoltoon sekä arkisten asioiden hoitamiseen liittyvistä toimista. Henkilökunnan tehtävänä on yhdessä asukkaiden kanssa huolehtia myös ruuanlaitosta, ruokaostoksista, pyykkihuollosta ja siivouksesta.

Asumisyksiköiden ohjaajana odotamme sinulta vastuullista ja asiakaslähtöistä työotetta,
oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme aiempaa kokemusta kehitysvammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä ja kehittämismyönteistä työotetta.
Tarjoamme sinulle merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä kehitysvammapalveluissa sekä lähiesimiehen ja tiimien tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena ohjaajan toimeen on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Ohjaajan työaika on jaksotyö ja työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa. Edellytämme tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa.

Tehtäväkohtainen palkka on 2187,09€/kk ja työsuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.nokiankaupunki.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/vammaispalvelut/kehitysvammapalvelut/asuminen/maununkadun-asumisyksikot/

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava ohjaaja Arja Patama p. 050 3951 729 tai vammaistyönjohtaja Kirsi Lempiäinen-Pellinen p. 050 395 8785.
Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Kehitysvammapalvelut
Osoite: Maununkatu 10, 37100 Nokia

Nokia on kasvava, yli 33 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan