Ohjaajia kotihoitoon - Jyväskylän kaupunki

Haemme nyt Jyväskylän kaupungin ikääntyneiden palveluihin

O H J A A J I A

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Tervetuloa kotihoitoon kehittämään uudenlaista työtehtävää! Sinulla on kokonaisuudet hallussa ja osaat jouhevasti arvioida asiakkaiden tarpeita unohtamatta läheisen näkökulmaa. Pääset kehittämään osallisuutta monessa työryhmässä ja saat arvokasta kokemusta yhteistyöstä asiakasohjauksen kanssa.

Ohjaajana työskentelet kotihoidon asiakastyössä painottuen erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden tukemiseen (mielenterveys- ja päihdeasiakkaat, yksinäiset yms.). Ohjaajana työhösi kuuluu asiakkaiden asioiden selvittelyyn liittyvät tehtävät kuten Kelan hoitotukihakemusten ja SAS-hakemusten valmistelu, omaishoitoyhteistyö, huoli-ilmoitusten käsittely ja yhteistyö sosiaalityön kanssa edunvalvonta-asioissa. Lisäksi toimit kotihoidon tiimien tukena palveluohjauksellisissa asiakasasioissa. Koordinoit vapaaehtoistyötä ja toimit tukena asiakkaan toiminnallisen arjen vahvistamisessa. Aamupäivisin työ painottuu asiakastyöhön. Asiakastyö sisältää itsenäisesti tehtäviä asiakaskäyntejä.

Meillä on mukavat työkaverit ja lähiesimiesten tuki on taattu. Vaikka työtä tehdään myös yksin, ei työ ole yksinäistä - pääset osaksi moniammatillista työryhmää, jossa on tekemisen meininki.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, geronomi) tai aiempi opistoasteen tutkinto. Sinulla tulee olla kokemusta hoitotyöstä sekä vanhuspalveluiden tuntemusta. Odotamme Sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen harkintaan. Olet myös kiinnostunut moniammatillisen työn kehittämisestä ikäihmisten parissa. Tehtävä edellyttää myös kykyä ymmärtää ja tunnistaa asiakkaan sosiaaliseen toimintakykyyn, turvattomuteen ja elämänhallintaan liittyviä haasteita. Tehtävät edellyttävät ajokorttia. Eduksi on, jos sinulla on mahdollisuus käyttää myös omaa autoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Tehtävässä on koeaika.

Tehtävässä edellytetään lääkeosaamista (LOP/LOVE) tai sen hyväksyttyä suorittamista heti työsuhteen alussa.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Sanna Kopperoinen p. 014- 266 0748 (Keljonkangas-Säynätsalo), Anu Mäkelä p. 014- 266 7604 (Itäinen Palokka-Palokan keskusta) ja Sanna Vesala p. 014- 266 2711 (Mäki-Matti-Laajavuori)
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka