Skip to main content
test
Ohjaajia vammaispalveluiden varahenkilöstöön - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee määräaikaisiin työsuhteisiin vammaispalveluiden varahenkilöstöön

OHJAAJIA

Yksi tehtävä on ajalle 8.8.2022 - 30.4.2023 ja kaksi tehtävää ovat ajalle 8.8. - 31.12.2022.

Etsimme luotettavaa, reipasta ja itsenäisen työskentelyn osaavaa työntekijää. Tarjoamme aloitteelliselle ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavalle sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiselle työn innostuneessa, oppivassa ja moniammatillisessa tiimissä, jonka arjessa yksikään päivä ei taatusti ole toisen kaltainen. Tehtävä sisältää monipuolista, monialaista ja haastavaa työtä yhteistyössä asumisen ja päivä- ja työtoiminnan muiden ohjaajien kanssa. Tarjoamme ison työnantajan etuudet ja koulutusmahdollisuudet. Työ on kaksivuorotyötä. Tehtävä edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai sosiaalialan AMK-tutkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto. Edellytämme hakijalta hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja, vuorovaikutustaitoja sekä itseohjautuvuutta sekä kuulumista sosiaalialan keskusrekisteriin. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoidon osaamista (LoveLop ja PKV) tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa.

Toivomme hakijalta kokemusta kehitysvammaisten ja -autisminkirjon asiakkaiden parissa työskentelystä. Lisäksi korvaavien ja vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien osaaminen on suotavaa. Eduksi katsotaan, että hakijalla on voimassa oleva hygieniapassi, AVEKKI-koulutus sekä ensiapukoulutus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).

Tehtävät alkavat 8.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi). Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä - jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesihenkilö Johanna Aarniovuori, puh. 050 447 1174 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Vammaispalvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat