Salon lastensuojelun yksikkö Paavola toimii ympärivuorokautisesti ja se on seitsemän paikkainen. Sijaiseksi voivat ilmoittautua sairaanhoitajat, sosionomit, sosiaaliohjaajat ja alan opiskelijat. Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat päivästä, maksimissaan 6kk:n sijaisuuksiin.
Työmääräyksen pituudesta ja lainsäädännöstä riippuen työntekiijän tulee esittää tulee esittää lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen ennen työsopimuksen tekemistä sekä todistuksen terveydentilastaan 30 pv:n kuluessa työn aloittamisesta.

Oletko etsimämme henkilö? Jos kiinnostuit, niin täytä hakemus.
Hakemuksen jätettyäsi otathan yhteyttä rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi sopiaksesi haastatteluajasta. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Palvelussuhteissa koeaika on puolet määräajan pituudesta, maksimissaan 6 kk.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Lastensuojeluyksikkö Paavola Katri Viippo, 02 7783001 tai katri.viippo@salo.fi
Hakemusten jättämisessä kuntarekryn järjestelmään avustaa rekrytointiasiantuntija Maija Iltanen, 027782164 tai
maija.iltanen@salo.fi

Salon kaupunki, Lastensuojeluyksikkö Paavola
Osoite: Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yh-dessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on reilun 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita. Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät kivijalkamyymälät, ostoskes-kukset sekä Suomen parhaan torin. Salon sijainti on ihanteellinen. Suomen ensimmäiseen pääkaupunkiin Turkuun on matkaa moottoritietä vain 52 kilometriä ja nykyiseen pääkaupunkiimme Helsinkiin 114 kilometriä.