Skip to main content
test
Ohjaajien sijaisuudet vammaispalveluissa - Jyväskylän kaupunki

Oletko työhön tarttuva, innostunut, osallistuva ja osallistava sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai alaa opiskeleva? Kiinnostaako työ, jossa pääset työskentelemään asiakkaiden kanssa vaihtelevissa työtehtävissä? Haluatko oppia lisää esim. kommunikaatiomenetelmistä, erityisen tuen asiakkaiden kanssa toimimisesta tai vaikkapa erilaisista arjen apuvälineistä? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, olet etsimämme henkilö!

Vammaispalveluissa on tarjolla mahdollisuuksia työskennellä eri-ikäisten ja erilaista yksilöllistä tukea tarvitsevien asiakkaidemme arjessa. Tarjoamme aloitteelliselle ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavalle sosiaali- ja terveysalan ammattilaiselle eri mittaisia sijaisuuksia meidän innostuneissa, oppivissa ja moniammatillisissa tehostetun palveluasumisen, tuetun asumisen tai palveluasumisen yksiköissämme. Keskeisenä osana ohjaajan työtä on tukea ja vahvistaa asiakkaiden osallisuutta, itsemääräämisoikeutta ja toimintakykyä. Tarjoamme ison työnantajan etuudet ja koulutusmahdollisuudet.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai sosiaalialan AMK-tutkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto. Edellytämme hakijalta hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja, vuorovaikutustaitoja sekä itseohjautuvuutta ja kuulumista sosiaalialan keskusrekisteriin.

Tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoidon osaamista (LoveLop ja PKV) tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 § ja 48§ a:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi korvaavien ja vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien osaaminen on suotavaa. Eduksi katsotaan myös, että hakijalla on voimassa oleva hygieniapassi, AVEKKI-koulutus sekä ensiapukoulutus.

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti.
Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa. Kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointietuus yli 6kk mittaisissa työsuhteissa.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja sijaisuuksiin pääsee siirtymään joustavasti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

KIINNOSTUITKO, VOIT OTTAA MEIHIN YHTEYTTÄ:
Aarniovuori Johanna (Kotikartano, varahenkilöstö) p. 050 4471 174
Paananen Riikka (Ahokoti, Aittokoti, Passeli) p. 040 721 4228
Koskimies Sanna (Korpilahti,Peltola ja Niittykumpu) p. 040 7436 449
Eskuri Nina (Kortepohja Torppa, Kämppä ja Kortteeri) p.050 617 81
Laakkonen Maarit (Ritoniitynpalvelukoti ja Kotilo) p. 050 5882 210
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat