test
Ohjaamokoordinaattori - Hyria

Hyria säätiö sr edistää työllistymistä ja ehkäisee syrjäytymistä. Palveluitamme ovat etsivä nuorisotyö, työpajatoiminta, kuntouttava työtoiminta, työhönvalmennus ja Ohjaamo-toiminnan koordinointi. Tarjoamme enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään!

Ohjaamo on alle 30-vuotiaiden matalan kynnyksen palvelupaikka. Ohjaamo tukee erityisesti erilaisissa nivelvaiheissa olevia nuoria ja edistää koulutukseen ja työelämään kiinnittymistä. Ohjaamon ydintoimintaan kuuluu henkilökohtainen neuvonta ja ohjaus, tuki elämänhallintaan, urasuunnitteluuun, sosiaalisten taitojen ja valmiuksien kehittämiseen sekä kouluttautumisen ja työllistymisen tukeminen.

Haemme etsivän nuorisotyönohjaajaa tai valmentajaa koordinoimaan Riihimäen seudun Ohjaamoa. Etsimme nuorisotyön ja kohtaamisen sekä palveluohjauksen ammattilaista, jolla on erinomaiset verkostotaidot. Työskentelet sulavasti monialaisessa verkostossa sitä ylläpitäen ja kehittäen. Kehität yhdessä verkoston kanssa Ohjaamon toimintaa ja koordinoit tapahtumia ja vierailuja. Työskentelet alueen Ohjaamoissa nuoria osallistaen. Hallitset markkinoinnin ja hyödynnät sosiaalista mediaa työssäsi. Työskentelet mielelläsi tiimissä, mutta omaat myös itsenäisen työotteen ja pystyt ratkomaan erilaisia arjen tilanteita ketterästi ja vastuullisesti.

Valittu henkilö palkataan etsivän nuorisotyönohjaajan tai valmentajan nimikkeellä Hyria säätiölle Nuorten palveluiden toimialalle. Edellytämme sinulta soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi) sekä kokemusta nuorten parissa toimimisesta. Työtä tehdään Riihimäen, Hausjärven ja Lopen alueella. Ajokortti on välttämätön ja oma auto katsotaan eduksi.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät AVAINTA-työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyria säätiön toimipaikat.

Lisätietoja

https://www.hyria.fi/saatio
https://ohjaamot.fi/web/ohjaamo-riihimäen-seutu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimialapäällikkö (Nuorten palvelut) Anu Laine,
p. 044 493 2208, anu.laine@hyria.fi

Lisätietoja

Hyria, Hyria säätiö, Nuorten palvelut

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla asiakkaillamme on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Kasvupalvelujen avulla edistämme yritysten kilpailukykyä ja kasvua sekä vahvistamme työllisyyttä. Hyria toimii konsortiona, johon kuuluvat Hyria koulutus Oy, Hyria Business Institute Oy, Hyria säätiö sr ja Hyria palvelut Oy. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Hyria koulutus valmistaa tulevaisuuden ammatillisia osaajia. Haluamme olla paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Hyria Business Institute kasvattaa yritysjohdon osaamista ja Hyria säätiö tuottaa ratkaisuja kohti työtä, kouluttautumista tai kuntoutumista. Hyria palvelut on kahvila- ja ravintolapalveluiden järjestäjä. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Useimmat toimipisteistämme sijaitsevat Hyvinkäällä ja Riihimäellä, mutta emme rajoita toimintaamme vain omien seiniemme sisälle. Hyria on älykäs yhteisö. Kehitämme työ- ja oppimisympäristöjämme ketterästi asiakkaiden, henkilöstön ja maan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Pidämme työvälineemme ja -menetelmämme ajanmukaisina. Hyriassa saat kokea olevasi arvostettu. Tarjoamme muun muassa kattavat työterveyspalvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä virkistävästi yllättäviä henkilöstötapahtumia. Meillä saa onnistua ja innostua. Iloitsemme toistemme menestyksestä. Liity Hyrian heimoon.


Osoite: Käräjäkatu 2 (sekä Riihimäen seudun Ohjaamot), 11100 Riihimäki
Hyria - Savuton työpaikka Hyria - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat