Skip to main content
test

Kalajoen kaupungin työllisyyspalvelut hakee

OHJAAMOTYÖNTEKIJÄÄ ajalle 1.8.2023-31.12.2024

Työskentelemään 50% työajalla Ohjaamoon, jossa tarjotaan alle 30-vuotiaille nuorille monialaista tukea, ohjausta ja neuvontaa matalan kynnyksen palvelupisteessä. Toimintaa ohjaa Ohjaamojen valtakunnalliset tavoitteet, joiden mukaan tavoitteena on sujuvoittaa nuorten siirtymiä työhön ja koulutukseen tai muuhun heitä palvelevaan toimintaan, koota palveluntuottajia yhteen monialaiseksi kokonaisuudeksi, edistää nuorten osallisuutta, toimintakykyä ja elämänhallintaa sekä seurata toimintaa ohjaavien tavoitteiden saavuttamista järjestelmällisesti.

Tehtävänäsi on Ohjaamon toiminnan suunnittelu ja toteutus, asiakkaiden tilanteiden arviointi yhteistyössä nuoren ja tarvittaessa monialaisen verkoston kanssa, ohjaus ja jatkosuunnitelmien tukeminen, yksilö- ja ryhmäohjaus, moniammatillinen yhteistyö sekä toiminnasta tiedottaminen. Toimit yhteistyössä laajan palveluverkoston, hankkeiden, yhdistysten ja järjestöjen sekä yritysten kanssa.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta, yhteistyökykyä, ohjauksellista otetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet avoin, kehitysmyönteinen ja oma-aloitteinen. Kykenet toimimaan sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Työkokemus kohderyhmän kanssa toimimisesta, ohjaustyöstä ja verkostotyöstä katsotaan eduksi.

Pätevyysvaatimuksena ohjaamotyöntekijän työsuhteeseen on soveltuva korkeakoulututkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viikkotyöaika on 19,13h. Ohjaamotoiminta käynnistyy sillä edellytyksellä, että se saa haetun rahoituksen.

Hae työpaikkaa www.kuntarekry.fi palvelun kautta 7.6.2023 klo 15.00 mennessä.

Haluatko kuulla työpaikasta lisää?

Lisätietoja tehtävästä antavaa Kalajoen kaupungin työllisyyspäällikkö Paula Oja paula.oja@kalajoki.fi 040 5732 443 (29.5.-6.6.23 välisenä aikana)

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kalajoen kaupungin työllisyyspäällikkö Paula Oja paula.oja@kalajoki.fi 040 5732 443 (29.5.-6.6.23 välisenä aikana)

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Kehittämispalvelut, Työllisyyspalvelut

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Sinulle suositellut työpaikat