test
Ohjelmapäällikkö / Hiilineutraali teot-kehitysohjelma - Tampereen kaupunki

Hiilineutraali teot-kehitysohjelman tavoitteena on edistää Tampereen asukkaiden ja yritysten oikeudenmukaista siirtymää kohti hiilineutraalia ja ilmastokestävää yhteiskuntaa. Kehitysohjelmassa kannustetaan asukkaita kestävämpien kulutus- ja liikkumistapojen pariin. Yritysyhteistyössä keskitytään erityisesti kiertotalouden edistämiseen, minkä pohjaksi kaupungilla on valmisteilla koko kaupunkikonsernin käsittävä kiertotaloussuunnitelma. Tampereen tavoite on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

Haemme ohjelmapäällikköä Hiilineutraali teot-kehitysohjelmaan määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.3.2022-28.2.2026.

Ohjelmapäällikkönä kuulut ilmasto- ja ympäristöpolitiikan dynaamiseen ja asiantuntevaan tiimimme ja vastaat nelivuotisen, Hiilineutraalit teot -kehitysohjelman taloudesta, raportoinnista ja toteuttamisesta. Yhdessä kehitysohjelmaan rekrytoitavan viestintä- ja markkinointisuunnittelijan kanssa teette yhteistyötä kaupungin yksiköiden ja muiden sidosryhmien kanssa tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävä edellyttää osaamista projektinhallinnasta ja osallistamisesta sekä kokemusta tai vahvaa ymmärrystä asukkaiden käyttäytymisen muutokseen tähtäävän toiminnan suunnittelusta, tuuppauksesta (nudge-menetelmä) ja/tai valintamuotoilusta. Lisäksi tehtävässä tarvitaan sujuvaa englannin ja suomen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja.

Eduksi luetaan kokemus tai kyky soveltaa edellä mainittuja asukkaiden käyttäytymisen muutokseen tähtääviä menetelmiä ja toimintatapoja erityisesti liikkumisen ja kuluttamisen teemoissa. Lisäksi arvostamme myös ymmärrystä kiertotaloudesta ja yritysyhteistyöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa virka-aikana kehityspäällikkö Laura Inha, puh. 040 801 6035.

Hakuaika päättyy 25.1.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa virka-aikana kehityspäällikkö Laura Inha, puh. 040 801 6035.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Kaupunkiympäristön palvelualue

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat