Oikomishoidon erikoishammaslääkäri - Ylöjärven kaupunki

Oikomishoidon erikoishammaslääkärin toimi
Apulaisylihammaslääkärin toimeen

Kelpoisuusehtona toimeen on Suomessa laillistettu oikomishoidon erikoishammaslääkäri ja hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Myös erikoistumisopintojen loppuvaiheessa olevat hammaslääkärit otetaan huomioon. Arvostamme monipuolista osaamista, yhteistyökykyä ja halua kehittyä ammatissa.

Terveyskeskuksessa on 14 hammaslääkärin tointa, joista oikojan toimea ei ole täytetty. Potilastietojärjestelmänä on WinHit. Digitaalisena kuvantamisjärjestelmänä on Digora ja Romexis. Tarjoamme uudet, asianmukaiset tilat ja viihtyisän työympäristön.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja Lääkärisopimuksen mukaan. Toimea täytettäessä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Oman palkkatoivomuksen voi esittää. Ennen toimen vastaanottamista valitun on esitettävä Terveystalon työterveyslääkärin antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Ylihammaslääkäri Tarja Niemi p. 050 437 1335, tarja.t.niemi@ylojarvi.fi

Ylöjärven kaupunki, Perusturvaosasto
Osoite: Mikkolantie 10, 33470 Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Tutustu työnantajaan