Oikomishoidon erikoishammaslääkäri - Kaarinan kaupunki

Oikomishoidon erikoishammaslääkäri - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kaupungin hammashuollossa on haettavana oikomishoidon erikoishammaslääkärin työsuhde. Työ alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan.

Oikomishoidon erikoishammaslääkärin vastuualueeseen kuuluvat oikomishoidon toiminnan ja hoidon suunnittelu sekä toteutus. Oikomishoidon erikoishammaslääkärillä on työssään apuna osa-aikainen apuoikoja sekä viisi suuhygienistiä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on erikoishammaslääkärin tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen erikoishammaslääkärin laillistus. Arvostamme kokemusta oikomishoidosta, aktiivista työotetta ja kehittämismyönteisyyttä. Eduksi katsomme hyvän suullisen ja kirjallisen suomen ja ruotsin kielen taidon.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle hyvän ammatillisen tuen, ammattitaitoisen tiimin ja kilpailukykyisen palkan.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL12, 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Dan Majurin
Johtava hammaslääkäri
dan.majurin@kaarina.fi
p. 02 5882200
( 1.8. alkaen)
Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
p. 050 314 6197
niina.alho@kaarina.fi
(29.7. alkaen)

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: Voivalantie 5, 20780 Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.

Tutustu työnantajaan