Oikomishoidon erikoishammaslääkäri - Raaseporin kaupunki

Oikomishoidon erikoishammaslääkäri - Raaseporin kaupunki

Raaseporin kaupunki hakee oikomishoidon erikoishammaslääkäriä tai vastaavan kokemuksen omaavaa (1 virka).

Raasepori on laaja, luonnonkaunis kaksikielinen kaupunki. Asukkaita on noin 27 600, enemmistö ruotsinkielisiä. Kunnalla on useita hammashoidon toimipisteitä. Käytämme Effica-potilastietojärjestelmää ja digitalisoitua röntgeniä.

Pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistettu hammaslääkäri, joka on erikoistunut hampaiden oikomishoitoon tai omaa vastaavan työkokemuksen. Edellytämme hyvää toisen ja tyydyttävää toisen kotimaisen kielen taitoa. Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia valmiuksia, oma-aloitteisuutta ja positiivista suhtautumista uusiin ajatuksiin ja muutoksiin.

Tarjoamme monipuolisen työn eri-ikäisten ihmisten parissa ja henkilökuntamme on motivoitunutta. Erilaisista työjärjestelyistä voidaan keskustella.
Palkka- ja muut edut ovat voimassa olevan työehtosopimuksen mukaiset. Koeaika on 6 kuukautta.

Raasepori soveltaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain § 48 mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.

Lisätietoja antaa ylihammaslääkäri Kaisa-Maija Kouri, puh. 019-289 3160 klo 8-11, kaisa-maija.kouri@raasepori.fi.

Hakemus täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 252083. Hakuaika päättyy 9.12.2019 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.
Käy katsomassa myös kotisivujamme www.raasepori.fi, www.visitraseborg.com

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa ylihammaslääkäri Kaisa-Maija Kouri, puh. 019-289 3160 klo 8-11, kaisa-maija.kouri@raasepori.fi.

Hammashoito
Osoite: Bulevardi 21, 10300 Karjaa

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.