Turun kupeessa sijaitseva Raision kaupunki tunnetaan tehokkaista ja hyvistä palveluista ja ennakkoluulottomuudesta uusien toimintatapojen kehittämisessä. Tule mukaan suun terveydenhuollon innostuneeseen työyhteisöön, jossa keskitytään paitsi hyvään palveluun myös hyvän työilmapiirin ylläpitämiseen.
Potilasohjelmana on LIfecare. Oikojan käytössä on Lifecaren oikomisanalyysiohjelma. Röntgenkuvantaminen hankitaan Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kuvantamiskeskuksesta. Yhteistoiminta-alueella oikomishoitoon osallistuu myös osa perushammaslääkäreistä, suuhygienisteistä ja hammashoitajista.

Raision kaupunki hakee oikomisen erikoishammaslääkäriä työsuhteeseen. Työ alkaa 1.5.2021 tai sopimuksen mukaan.
Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun erikoishammaslääkärin pätevyys hampaiston oikomishoidon alalta. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Työhön kuuluu potilastyön lisäksi konsultointia ja muun henkilökunnan opastamista.
Palkkaus määräytyy KVTES:in ja lääkärisopimuksen mukaan.
Noudatamme 4 kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Raisio on savuton työpaikka.

Toivomme, että hakemus jätetään Kuntarekryn sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 19.4.2021 klo 15.00 mennessä. Tutkinto- ja työtodistukset esitetään työhaastattelun yhteydessä.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.raisio.fi/tyopaikat
http://www.raisio.fi

Tutustu työnantajaan

Ylihammaslääkäri Sari Hänninen-Rauta p. 044 7971 100 tai aluevastaava Jyri Saarinen p. 044 7971 905
p. 044 797 2150
Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)raisio.fi

Raision kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Suun terveydenhuolto
Osoite: Juhaninkuja 3, 21200 Raisio

Raision kaupunki on kasvun paikka: lähes 25 000 asukkaan ja 1500 yrityksen kotikaupunki ja 1400 ihmisen työpaikka Turun seudulla. Raision–Ruskon terveyskeskus tuottaa isäntäkuntamallilla suun terveydenhuollon palvelut Raision ja Ruskon alueelle. Yhteistoiminta-alueella on 17 hammaslääkärin, 9 suuhygienistin ja 19 hammashoitajan vakanssia. Ajanvaraus on keskitetty ja käytössä on Lifecare -hoitotietojärjestelmä ja digitaalinen kuvantaminen.

Sinulle suositellut työpaikat