Skip to main content
test
oikomishoidon erikoishammaslääkäri - Paimion-Sauvon kansanterveyskuntayhtymä

Paimion- Sauvon kansanterveyskuntayhtymässä on haettavana oikomishoidon erikoishammaslääkärin osa-aikaikainen vakituinen virkasuhde.
Työaikaprosentti on 40-60%, eli 2-3pvä/vko hakijan toiveiden mukaan.

Työtehtävänä on oikomishoidon suunnittelu ja toteutus osana oikomistiimiä, johon kuuluu erikoishammaslääkärin lisäksi oikomista tekevä perushammaslääkäri, oikojasuuhygienisti, sekä oikomishoitoon perehtynyt hammashoitaja.
Tehtävään voi sisältyä myös ohjaus- ja konsultaatiotehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on erikoishammaslääkärin oikeus tehtävään soveltuvalla hammaslääketieteen erikoisalalla (oikomishoito).
Edellytämme Suomessa laillistettua hammaslääketieteen lisensiaattia.

Käytössämme on Lifecare -hoitotietojärjestelmä.

Työskentely tapahtuu pääasiassa Paimion terveyskeskuksen hammashoitolassa, mutta noin kerran kuukaudessa vastaanottoa pidetään myös Sauvon terveyskeskuksen hammashoitolassa.
Suun terveydenhuollossa työskentelee kuusi hammaslääkäriä ja kolme suuhygienistiä. Pieni työyhteisö mahdollistaa hyvin osallistumisen oikomishoidon toiminnan kehittämiseen ja suunnitteluun.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen ja lääkärisopimuksen mukaan. Virkasuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Valitulta edellytetään tartuntalaki 48§:n ja 48a§:n mukainen rokotussuoja. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava hammaslääkäri Mirka Eggert, mirka.eggert@paimio.fi

Lisätietoja

Paimion-Sauvon kansanterveyskuntayhtymä

PAIMION-SAUVON KANSANTERVEYSKUNTAYHTYMÄ tuottaa perusterveydenhuollon palvelut Paimion kaupungin ja Sauvon kunnan asukkaille. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 14 000 asukasta. Pääterveysasema on Paimion kaupungissa ja terveysasema Sauvon kunnassa. Palveluksessamme on noin 100 henkilöä. Kuntayhtymä on savuton työnantaja.


Osoite: Terveyskeskuksentie 1, 21530 Paimio

Sinulle suositellut työpaikat