Oikomishoidon erikoishammaslääkäri - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin suun terveydenhuolto tuottaa palveluita 150 000 asukkaalle. Haemme nyt 180 henkilön monialaiseen osaajien joukkoomme oikomishoidon yksikköön

Oikomishoidon erikoishammaslääkäriä tai oikomiseen perehtynyttä hammaslääkäriä

vakituiseen työsuhteeseen 1.2.2022 alkaen.

Tehtävän kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun oikomishoidon erikoishammaslääkärin pätevyys. Haussa huomioidaan myös peruskoulutetut hammaslääkärit, joilla on vankka ja pitkäaikainen kokemus oikomishoitotyöstä. Tehtävässä edellytetään hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, monipuolista ja sujuvaa kliinisen perustyön osaamista sekä tehtävän kannalta riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Aikaisempi kokemus ja kiinnostus erityisesti oikomishoitopotilaiden hoidossa katsotaan eduksi valinnalle.

Työskentelet pääsääntöisesti lasten ja nuorten parissa. Työskentely mahdollistaa hyvän ammatillisen kehittymisen oikomishoidon tiimissä sekä hyvät koulutusmahdollisuudet ammatillisen ammattitaidon osaamisen ylläpitämisessä.

Edellytämme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, monipulista ja sujuvaa kliinisen perustyön osaamista sekä tehtävän kannalta riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Aikaisempi kokemus ja kiinnostus erityisesti oikomishoitopotilaiden hoidossa katsotaan eduksi valinnalle.

Meillä on hyvät mahdollisuudet konsultoida eri erikoisalojen erikoishammaslääkäreitä. Tarjoamme paikallisesti sovitun kilpailukykyisen palkan.

Jos mielenkiintosi heräsi, voit hakea tukea päätöksentekoon vielä osoitteesta:
http://www.jyvaskyla.fi/rekrytointi/laakarit/toissa

Tervetuloa osaavaan ja mukavaan joukkoomme!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES) ja Lääkärisopimuksen (LS) mukaan.

Tehtävä alkaa 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylihammaslääkäri Olli Saloheimo, puh. 0400989652
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Suun terveydenhuolto

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat