Skip to main content
test
Oikomishoidon erikoishammaslääkäri, Parainen - Paraisten kaupunki

Asuminen ja työskentely saaristomaisemassa meren äärellä on monen unelma. Paraisten noin 15 500 asukkaan ainutlaatuinen saaristokaupunki käsittää suuren osan Saaristomeren alueesta ja sen tuhansista saarista ja luodoista.

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi osa-aikaisen OIKOMISHOIDON ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRIN työsuhteen (8h/vko) Paraisten kunta-alueella.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun oikomishoidon erikoishammaslääkärin kelpoisuus. Hakijalta edellytetään molempien kotimaisten kielten riittävää kirjallista ja suullista taitoa. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaisesti. Edellytämme valittavalta erikoishammaslääkäriltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.pargas.fi/fi/web/pargas/suun-ja-hampaiden-hoito

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava hammaslääkäri Dunja Kanto, puh. 040 193 9679 tai s-posti dunja.kanto@parainen.fi.
Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 464574. Hakemuksen ja siihen liitettävät todistukset voi myös toimittaa sosiaali- ja terveysosastolle osoitteeseen Paraisten kaupunki, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi.
Hakuaika päättyy 28.10.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

Paraisten kaupunki, Terveydenhuolto, Hammashuolto

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 100 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000).

Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000.

Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.  


Osoite: Kunnalliskodintie 12 C, 21600 Parainen

Sinulle suositellut työpaikat