Erikoistumiskoulutus tapahtuu yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa, opinnot tapahtuvat sekä Riihimäen terveyskeskuksessa että Helsingin yliopistossa. Koulutuksen on tarkoitus alkaa 1.2.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys ja vähintään kahden vuoden toimiminen hammaslääkärin kokopäiväisessä kliinisessä työssä sekä suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä yliopiston myöntämä opinto-oikeus erikoistumiseen oikomishoidossa. Opinto-oikeus tulee olla, kun viranhoito alkaa. Tehtäväkohtaisesta palkasta ja työajasta voidaan neuvotella.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja todistus tartuntatautilain § 48 mukaisesta rokotussuojasta. Koeaika on kuusi kuukautta.

RIIHIMÄKI 25.11.2019

YLIHAMMASLÄÄKÄRI

Lisätietoja

http://www.riihimaenseudunterveyskeskus.fi

Tutustu työnantajaan

ylihammaslääkäri Kirsi Peltola-Haavisto
puh. 019 758 5664 tai s-posti: kirsi.peltola-haavisto@riihimaki.fi

Suun terveydenhoito
Osoite: Penttilänkatu 5, 11100 Riihimäki

Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymään kuuluvat Riihimäki, Hausjärvi ja Loppi eteläisessä Hämeessä hyvien juna- ja tieliikenneyhteyksien varrella. Asukkaita on 47 000. Palvelut ovat hyviä ja helposti saatavissa. Lyhin junayhteys Helsinkiin kestää noin 40 minuuttia. Matkakeskus on lyhyen kävelymatkan päässä terveyskeskuksesta.