Skip to main content
test
Oletko Mustasaaren aikuisopiston uusi rehtori? - Mustasaaren kunta

Mustasaaren kunta hakee aikuisopiston rehtoria toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen 1.8.2022 alkaen. Olet hakemamme henkilö, jos olet sosiaalinen, viestit taitavasti ja suhteiden luominen ja ylläpitäminen on sinulle helppoa. Olet myös tarmokas ja innovatiivinen ja osaat kehittää opistoamme. Rehtorina saat vaikuttaa omaan työhösi ja yhteiseen tulevaisuuteemme.
Tarjoamme työn dynaamisessa ympäristössä. Kaksikielinen Mustasaaren aikuisopisto järjestää yleissivistävää koulutusta, lasten ja nuorten taiteen perusopetusta ja toimeksiantokoulutuksia. Toiminta on monipuolista ja joustavaa, ja kurssitarjonta rakennetaan vuosittain paikallisen koulutustarpeen eli kuntalaisten toiveiden pohjalta.

Arvostamme johtamiskoulutusta, koska rehtorina johdat tiimiä, johon kuuluvat kokoaikaiset opettajat, hallintohenkilöstö ja vuosittain noin 140 tuntiopettajaa. Eduksesi on kokemus julkishallinnosta tai vastaavasta työstä, koska vastaat aikuisopiston asioiden valmistelusta hyvinvointivaliokunnan käsiteltäväksi.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, IT-osaamista, viestintätaitoja ja aitoa kiinnostusta alaan.

Rehtorina olet myös vastuussa talousarviosta ja teet yhteistyötä organisaation sisä- ja ulkopuolella.
Osallistut päivittäiseen operatiiviseen toimintaan ja vastaat siitä, että tavoitteet saavutetaan.

Kelpoisuusvaatimukset:
1) ylempi korkeakoulututkinto
2) opettajan kelpoisuus
3) riittävä työelämäkokemus opettajana
4) Opetushallituksen hyväksymien perusteiden mukainen opetushallinnon tutkinto, vähintään 25 opintopisteen laajuiset yliopiston järjestämät opetushallinnon opinnot taikka muulla tavalla hankittu riittävä opetushallinnon tuntemus
5) ruotsin ja suomen kielen hyvä ymmärtämisen taito, suullinen taito ja kirjallinen taito.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen viran täyttämistä. Koeaika on kuusi kuukautta. Palkkaus OVTES:n mukaan.

Varaudu esittämään kelpoisuuden osoittavat todistukset haastattelun yhteydessä.
Lähetä hakemuksesi Kuntarekryn kautta, työavain 439812, viimeistään 24.5.2022 klo 15.


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa hyvinvointijohtaja Otto Domars, otto.domars@mustasaari.fi, 044 424 0342.

Lisätietoja

Mustasaaren kunta, Hyvinvointipalvelut, Mustasaaren aikuisopisto

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Strateginen tavoitteemme on olla kasvava ja määrätietoinen. Mustasaaressa asukkaat ovat keskiössä. Hyvinvointimme perustana ovat osallistuvat ja omistautuneet mustasaarelaiset. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman, hyvinvoivia yrityksiä ja terveen talouden. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 100 työntekijää eri toimialoilla. Lähetä hakemuksesi meille!


Osoite: Koulutie 1, 65610 Mustasaari

Sinulle suositellut työpaikat