OMA-valmentaja (sosiaalityöntekijä) / Työllisyys- ja kasvupalvelut - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut ovat osa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualuetta. Tuotamme tavoitteellisia, yksilöllisiä ja työelämälähtöisiä kumppanuuteen perustuvia palveluita työnhakija- ja yritysasiakkaille. Tavoitteenamme on kehittää työnhakijoiden osaamista ja työelämätaitoja sekä edistää työnantajien osaavan työvoiman saatavuutta Tampereella ja Pirkanmaalla. Koordinoimme Tampereen kaupungin maahanmuuttotyötä sekä kansainvälisten osaajien houkutteluun liittyviä yrityspalveluita. Kasvupalvelukokonaisuuteen kuuluu myös Tampereen kaupungin yritys- ja työnantajapalvelujen järjestäminen ja kehittäminen.

Haemme omavalmentajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.2020 - 26.2.2021.

Omavalmentaja auttaa asiakkaita, joilla on haasteita osaamisen kehittämisen suunnan löytämisessä ja he tarvitsevat runsaasti tukea ja verkostoja tilanteensa edistämiseen. Omavalmentaja selvittää asiakkaan kokonaistilanteen ja mahdolliset työllistymisen esteet sekä hyödyntää sähköisiä työvälineitä, tarvittaessa palveluverkostoa ja/tai ostopalveluja. Hän haastaa, motivoi ja kannustaa asiakasta ottamaan askeleita tilanteensa edistämiseksi ja eri vaihtoehtojen valitsemiseksi. Omavalmentaja rakentaa yhdessä asiakkaan kanssa henkilökohtaisen palvelukokonaisuuden, joka edistää asiakkaan tilannetta kohti koulutusta, työmarkkinoita tai vaihtoehtoisesti kohti muita palveluja, joita asiakas tarvitsee.
Omavalmentajan työhön sisältyy myös ohjaamotyötä nuorten palveluissa. Ohjaamotyössä painottuu asiakkaan palvelutarpeen arvioiminen sekä oikea-aikaisten palvelupolkujen luominen yhdessä asiakkaan, moniammatillisen tiimin sekä laajan palveluverkoston kanssa. Ohjaamossa oma-valmentajan työhön kuuluu oleellisena osana päivystysluonteinen työote.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun.

Eduksi on kokemus asiakastyöstä ja ryhmien ohjaamisesta sekä hyvä perehtyneisyys työllisyyspalveluihin ja sosiaali- ja terveydenhuollonpalveluihin. Tehtävässä arvostetaan palveluhenkisyyttä ja moniammatillista valmennuksellista otetta.

Ajalla 22.6.-3.7. Palvelupäällikkö Tommi Eskonen p. 050 361 1052 ja ajalla 6.7.-10.7. Ohjaamon koordinaattori Ilkka Peltomaa p. 044 431 4522.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Ajalla 22.6.-3.7. Palvelupäällikkö Tommi Eskonen p. 050 361 1052 ja ajalla 6.7.-10.7. Ohjaamon koordinaattori Ilkka Peltomaa p. 044 431 4522.

Työllisyys- ja kasvupalvelut
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!