Skip to main content
test
OMA-valmentaja / Työllisyys- ja kasvupalvelut - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut on osa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualuetta. Tehtävämme on työvoima- ja yrityspalvelujen järjestäminen ja tuottaminen työnhakija-, työnantaja- ja yritysasiakkaillemme. Autamme työnantajaa ja työntekijää kohtaamaan. Edistämme työperäistä maahanmuuttoa sekä tuemme maahanmuuttajien kotoutumista, työllistymistä ja yrittäjyyttä. Kaikessa tekemisessämme näkyy rohkeus, halu kehittää ja kehittyä.

Teemme työtä uudistavalla otteella työllisyyden ja kaupungin elinvoiman edistämiseksi. Olemme mukana Pirkanmaan työllisyyden edistämisen kuntakokeilussa ja valmistaudumme parhaillaan TE-palvelut 2024-uudistukseen.

Tule osaksi Kansainväliseen osaamiskeskuksen tiimiä! Haemme OMA-valmentajaa määräaikaiseen virkaan 31.12.2024 saakka, aloitus on sopimuksen mukaan.

Kansainvälisen osaamiskeskuksen OMA-valmentajana tehtävänäsi on edistää työttömien työnhakijoiden työllistymistä ja koulutukseen ohjautumista. Palveluprosessi sisältää palvelutarpeen arvioimisen, työllistymissuunnitelman laatimisen, kokeilulain mukaisten palvelujen toteuttamisen ja ohjaamisen palveluihin, joilla edesautetaan asiakkaiden työllistymistä sekä työllistymissuunnitelman toteutumisen seurannan. Palvelutarvetta arvioidaan koko asiakasprosessin ajan.

Tehtävääsi sisältää verkostoyhteistyötä yritys- ja rekrytointikoordinaattorien kanssa sekä tarvittaessa työnantajien kanssa työnhakijan työllistymisprosessiin liittyen. Sinulla on henkilökohtainen vastuu nimetyistä asiakkaista. Työhösi saattaa sisältyä myös ryhmämuotoista valmennusta ja ohjausta. OMA-valmentajana teet työtarjouksia ja työtiedotteita sekä vastaat tarjousten etenemisen seurannasta. Neuvot työnhakija-asiakkaita työttömyysturvan saamiseen liittyvistä työvoimapoliittisista edellytyksistä ja neuvot työttömyysetuuden hakemisessa. Teet työttömyysturvalausuntoja kokeilulain määrittämissä puitteissa ja teet yhteistyötä työttömyysturva-asioissa TE-toimiston kanssa.

Merkityksellistä työssä onnistumisen kannalta on erinomaiset vuorovaikutustaidot, sillä teet tiivistä yhteistyötä työnantajien, oppilaitosten edustajien sekä tietysti työnhakijoiden kanssa. Sinulta löytyy lisäksi sekä valmius että intoa esitellä ja markkinoida eri palveluja. Työtäsi ohjaa valmennuksellinen työskentelyote.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvä suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Eduksi katsotaan kokemus tai tuntemus työllisyyttä edistävistä maahanmuuttajapalveluista, työllisyys- ja yrityspalveluista sekä osaamisen kehittämisen palveluista ja lakisääteisistä julkisista kotoutumispalveluista. Tehtävässä on eduksi kokemus erityisesti vieraskielisten työnhakijoiden asiakaspalvelutyöstä. Tehtävä sisältää laaja-alaista julkisen vallan käyttöä lakisääteisessä työnhakija-asiakkaan palveluprosessissa, jonka vuoksi eduksi katsotaan kyky soveltaa työtä ohjaavaa lainsäädäntöä (Laki työllisyyden kuntakokeilusta, julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta, työttömyysturvalaki ja laki kotoutumisen edistämisestä). Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä palveluhenkisyyttä.

Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 2989,20 €/kk, työkokemuslisästä sekä mahdollisista muista palkanlisistä.

Käytämme tehtävässä kuuden kuukauden koeaikaa. Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesihenkilö Jutta Peltonen, puh. 040 647 2776, etunimi.k.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 1.12.2023.

Tehtävää haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Lisätietoja

http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesihenkilö Jutta Peltonen, puh. 040 647 2776, etunimi.k.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue / Työllisyys- ja kasvupalvelut

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki, joka on tunnettu rohkeista teoistaan ja yhdessä tekemisestä. Rakennamme Tampereen kaupunkia noin 8 500 huippuammattilaisen Tampereen tekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi. Meillä on hyvä ja eteenpäin katsova tekemisen meininki, Tampereen rento asenne. Tule osaksi tätä moniammatillista ja asiantuntevaa joukkoa!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat