OMA-valmentaja / Työllisyys- ja kasvupalvelut - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut ovat osa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualuetta. Tuotamme tavoitteellisia, yksilöllisiä ja työelämälähtöisiä kumppanuuteen perustuvia palveluita työnhakija- ja yritysasiakkaille. Tavoitteenamme on kehittää työnhakijoiden osaamista ja työelämätaitoja sekä edistää työnantajien osaavan työvoiman saatavuutta Tampereella ja Pirkanmaalla. Lisäksi koordinoimme Tampereen kaupungin maahanmuuttotyötä sekä kansainvälisten osaajien houkutteluun liittyviä yrityspalveluita. Kasvupalvelukokonaisuuteen kuuluu myös Tampereen kaupungin yritys- ja työnantajapalvelujen järjestäminen ja kehittäminen.

Haemme OMA-valmentajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen alkaen 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan ja kestäen 30.6.2023 saakka. Tehtävä sijoittuu Ohjaamoon.

OMA-valmentajan tehtävänä on edistää asiakkaiden työllistymistä ja koulutukseen ohjautumista. Hän vastaa palveluneuvonnasta ja -ohjauksesta sekä omien asiakkaiden palvelutarpeen arvioinnista, työllistymissuunnitelman laatimisesta ja seurannasta. OMA-valmentaja selvittää asiakkaan osaamiseen liittyviä kehittämistarpeita sekä vastaa sopivien koulutuspolkujen rakentamisesta.

Lisäksi OMA-valmentajan tehtäviin kuuluu työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP-työ). Se on toimintamalli, jossa asiakkaan ja TE-toimiston asiantuntijan kanssa arvioidaan, suunnitellaan sekä vastataan työllistymisprosessin etenemisestä. Monialaisen yhteispalvelun tavoitteena on työttömien asiakkaiden työllistymisen tukeminen tarjoamalla heille heidän palvelutarpeensa mukaisia kuntien sosiaali- ja terveyspalveluita, julkisia työvoima- ja yrityspalveluja sekä Kelan kuntoutuspalveluja.

OMA-valmentaja tekee työtään Ohjaamon monialaisessa työryhmässä. Yhteistyö kumppaneiden, kolmannen sektorin ja työnantajien kanssa on päivittäistä toimintaa. Asiakastyössä käytetään sähköisiä työvälineitä ja tehtävään kuuluu opettaa ja ohjata myös asiakkaita käyttämään digitaalisia työvälineitä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalihuollon ammattihenkilö (sosiaalityöntekijä, sosionomi (AMK) tai kuntoutuksenohjaaja (AMK). Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Eduksi katsotaan työllisyys- ja yrityspalveluiden tuntemus ja/tai kokemus nuorten palveluista sekä paikallisten verkostojen tuntemus ja englannin kielen taito. Lisäksi eduksi luetaan TYP-työn ja kuntouttavan työtoiminnan tuntemus. Arvostamme palveluhenkisyyttä ja valmennuksellista työotetta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää aktiivista ja luontevaa vuorovaikutusta palveluntuottajien, työnantajien, oppilaitosten edustajien, verkostokumppaneiden ja työnhakijoiden kanssa.

Käytämme viroissa kuuden kuukauden koeaikaa.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn.

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimiesimies Ilkka Peltomaa, puh. 044 431 4522 ja palvelupäällikkö Tommi Eskonen, puh. 050 361 1052. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 20.10.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimiesimies Ilkka Peltomaa, puh. 044 431 4522 ja palvelupäällikkö Tommi Eskonen, puh. 050 361 1052. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Työllisyys- ja kasvupalvelut

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat