test
OMA-valmentaja / Työllisyys- ja kasvupalvelut - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut ovat osa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualuetta. Tuotamme tavoitteellisia, yksilöllisiä ja työelämälähtöisiä kumppanuuteen perustuvia palveluita työnhakija- ja yritysasiakkaille. Tavoitteenamme on kehittää työnhakijoiden osaamista ja työelämätaitoja sekä edistää työnantajien osaavan työvoiman saatavuutta Tampereella ja Pirkanmaalla. Lisäksi koordinoimme Tampereen kaupungin maahanmuuttotyötä sekä kansainvälisten osaajien houkutteluun liittyviä yrityspalveluita. Kasvupalvelukokonaisuuteen kuuluu myös Tampereen kaupungin yritys- ja työnantajapalvelujen järjestäminen ja kehittäminen.

Haemme OMA-valmentajaa kansainvälisen osaamisen palveluihin määräaikaiseen virkasuhteeseen 30.6.2023 saakka, tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan. Kansainvälisen osaamisen palveluiden OMA-valmentajan toimintakenttä on Pirkanmaan laajuinen ja palvelut tuotetaan keskitetysti kaikille Pirkanmaan alueella asuville kotoaikaisille työnhakijoille.

OMA-valmentajan tehtävänä on edistää työttömien työnhakijoiden työllistymistä ja koulutukseen ohjautumista. Palveluprosessi sisältää palvelutarpeen arvioimisen, työllistymissuunnitelman laatimisen, kokeilulain mukaisten palvelujen toteuttamisen ja ohjaamisen palveluihin, joilla edesautetaan asiakkaiden työllistymistä sekä työllistymissuunnitelman toteutumisen seurannan. OMA-valmentaja työskentelee monialaista palvelua tarvitsevien asiakkaiden kanssa, joten työssä korostuu verkostotyö. Tehtävä sisältää laaja-alaista julkisen vallan käyttöä asiakkaan koko palveluprosessissa. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää kykyä hallita ja osata soveltaa työtä ohjaavaa lainsäädäntöä (Laki julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta, työttömyysturvalaki, laki työllistymistä edistävästä monialaisesta yhteispalvelusta, laki kuntouttavasta työtoiminnasta).

Tehtävä sisältää neuvonta- ja ohjaustehtäviä sekä yritys- ja verkostoyhteistyötä eri toimijoiden kanssa. OMA-valmentaja palvelee asiakkaitaan yksilöllisesti ja henkilökohtaisesti ja hyödyntää tilanteeseen sopivia palvelukanavia. OMA-valmentajalla on henkilökohtainen vastuu nimetyistä asiakkaista ja hän koordinoi asiakkaiden työllistymisprosessia.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, palveluhenkisyyttä ja valmennuksellista työotetta sekä aktiivista ja luontevaa vuorovaikutusta työnantajien, oppilaitosten edustajien ja työnhakijoiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalihuollon ammattihenkilö (sosiaalityöntekijä, sosionomi (AMK) tai kuntoutuksenohjaaja (AMK)). Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Eduksi katsotaan kokemus maahanmuuttotyöstä ja työllisyys- ja yrityspalveluista, kokemus maahanmuuttajien kotoutumista ja työllistymistä edistävistä palveluista sekä hyvä englannin kielen taito.

Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan haussa huomioon.

Käytämme viroissa kuuden kuukauden koeaikaa. Pyydämme, että liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Mervi Lähteenkorva-Kallio, puh. 040 800 7481 ja palvelupäällikkö Iida Ruoranen, puh. 044 431 4242, sähköpostit etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 25.1.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Mervi Lähteenkorva-Kallio, puh. 040 800 7481 ja palvelupäällikkö Iida Ruoranen, puh. 044 431 4242, sähköpostit etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Työllisyys- ja kasvupalvelut

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat